menu

Skøn rummelig rødstensvilla tæt på centrum

Villaen er beliggende i gåafstand fra centrum med et væld af oplevelser i form af spillesteder, restauranter og detailbutikker. Ligeledes kan man på gåben nå Skagens skønne havnemiljø med Bindesbølls røde fiskepakhuse, som sommeren rundt summer af liv, og hvor de kulinariske madoplevelser kan nydes.

Villaen er med flotte klinkegulve i alle rum, hvor der er anført klinkegulve, og den resterende del af ejendommen er med flotte trægulve. i oregon pine (knastefri). Villaens 179 m² er veludnyttede med 128 m² i stueplan og 51 m² på førstesalen, og alle kvadratmeter fremstår velholdte og klar til indflytning.

Denne flotte rødstensvilla indeholder: Vindfang - Skøn lys hall med trappe til 1. sal - Værelse med trægulv og indgang til stuen - Badeværelse med bruseniche og arrangement med vask og hylder - Stue med trægulv og karnap med skønt lysindfald samt skydedør til Hall og TV stue med dobbelt terrassedør til haven - Flot Unoform køkken med spiseplads, indbygget pejs, loft til kip med ovenlysvinduer samt tre dobbelt terrassedøre til helt ugeneret sydvest vendt terrasse - Bryggers med bord og vask - også fra uniform -samt vaskemaskine og tørretumbler og udgang til sydvest vendt terrasse - Depotrum/ viktualierum.
1. sal indeholder: Repos med kig ned i hall - Soveværelse med skydedørsskabe, kvist og udgang til lille altan mod syd - Værelse med kvist og fransk altan - Værelse med fransk altan - Badeværelse i kvist m gulvvarme, bruseniche samt bord med vask.
Udhuset/anneks indeholder: Entre med the-køkken og klinkegulv - Badeværelse med bruseniche og gulvvarme - Stort værelse med varmepumpe og udgang til egen ugeneret terrasse.

Denne flotte villa er beliggende på en 801 m² stor grund med helt ugeneret, velbeplantet have med mange opholdskroge, stor indkørsel og dejlig sydvest vendt terrasse. Midt i haven er der fint lille isoleret udhus som kan anvendes til atelier/værksted.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Frederikshavnsvej 7, Skagen
Sag: 15612242

Kontantpris 3.145.000
Ejerudgifter pr. mdr2.419
Boligareal m2179
Udhus m224
Bebygget areal m2 128
Grundareal m2 801
Etager2
Antal værelser4
Antal stuer2
Byggeår1935
Ombygget2007
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter18.588 / 14.819
Udbetaling160.000
Ejerudgifter pr. mdr2.419

Boligen er set gange1149

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Frederikshavnsvej 7, Skagen - 15612242

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Viking Banke 49
Skagen
Kontantpris2.895.000
Boligareal m2113
Buttervej 6
Skagen
Kontantpris3.475.000
Boligareal m2192