menu

Napstjert - 70 m² opdateret fritidshus med skønne udearealer

I det skønne område Napstjert finder I dette skønt beliggende sommerhus som byder på et areal på 70 velindrettede boligkvadratmeter. Huset er anlagt på en 2.547 m² stor grund, hvoraf størstedelen er naturgrund.

Fra at været et træt og utidssvarende sommerhus har sælger siden 2019 fået forvandlet det til at være et indbydende og rart fristed, hvor freden og roen virkelig kan nydes når I har weekend, fridage eller ferie.

Indvendigt er bl.a. alle senge, sofaer, borde, stole, reoler blevet udskiftet ligesom der i hele sommerhuset (undtaget i badeværelse) er blevet lagt ny gulvbelægning. Herudover er der blevet installeret ny brændeovn (2020) og monteret en app-styret luft-til-luft varmepumpe (2019) som med fordel kan tændes inden I ankommer til sommerhuset. Låger og vægfliser i køkkenet er blevet frisket op med en gang maling og det samme er alle indvendige vægge og træværk.

Udvendigt har sælger malet facaden og alt træværket, samt udskifter alle vinduer og døre. Sælger har endvidere fået anlagt en stor flisebelagt terrasse.

Fra grunden er der ca. 700 meter til den vidunderlige og børnevenlige badestrand med fint hvidt strandsand. 4 kilometer nord for sommerhuset ligger den lille hyggelige by Ålbæk, hvor der ligger dagligvare- og specialbutikker og fortsætter I yderligere 20 kilometer nordpå rammer I Skagen.

Sommerhuset indeholder: Fordelingsgang - 3 værelser med 2 sovepladser i hvert rum - Nydeligt badeværelse med klinkegulv og bruseniche med fliser på både gulv og vægge - Kombineret køkken, spise- og opholdsstue med dejligt lysindfald fra både det store sydvendte vindue samt gulv-til-loft vinduespartiet hvori der er en terrassedør.

Fra opholdsstuen er der udgang til en stor sydvest vendt flisebelagt terrasse og hvor udelivet på sommerdage virkelig nydes i fulde drag. Her får I ro og fred, masser af plads til havemøbler, solsenge og ikke mindst masser af plads til at grille sammen med venner og/eller familie. Når solen går ned og duggen falder på i de sene aftentimer eller skulle der komme en regnbyge rykker I bare ind under den overdækket del af terrassen.

I området er der offentlig kloak og I skal således ikke bekymrer jer om eventuelle problemer med en septiktank.

Sælger har aldrig haft udlejet sommerhuset, så der overtages ingen udlejningsforpligtigelser og I kan således fuldt ud disponere over sommerhuset fra overtagelsesdagen. Der er indlagt fibernet.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Tranebærvej 14, Napstjert, Jerup
Sag: 15612426

Kontantpris 1.195.000
Ejerudgifter pr. mdr1.665
Boligareal m270
Bebygget areal m2 70
Grundareal m2 2547
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår1974

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter7.010 / 5.519
Udbetaling60.000
Ejerudgifter pr. mdr1.665

Boligen er set gange1013

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Tranebærvej 14, Napstjert, Jerup - 15612426

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Mosevej 6, Tversted
Bindslev
Kontantpris1.345.000
Boligareal m271
Musvågevej 74, Lodskovvad
Ålbæk
Kontantpris1.175.000
Boligareal m291
Knasen 14, Knasborg
Ålbæk
Kontantpris995.000
Boligareal m258