menu

Skagenhus i Østerby med stor grund med mange muligheder

Forestil dig et hjem, hvor hvert hjørne fortæller en historie, et sted hvor tiden synes at stå stille, mens verden udenfor fortsætter sin travle gang. Østerbyvej 32 er netop sådan et sted. Et af de sidste oprindelige Skagenshuse i Østerby, der har bevaret sit autentiske udseende siden 1825. Denne unikke fritidsbolig byder på en blanding af historisk charme og hygge, alt sammen pakket ind i den uforlignelige atmosfære, som kun et ægte Skagenhus kan tilbyde. Med sine 107 m² boligareal + et loftrum som er beklædt med træ på gulv og skråvægge - inviterer dette hus indenfor til varme og samvær.
Fra den rummelige entre åbner hjemmet sig op og fører dig gennem de velbevarede rum; fra køkkenet med spiseplads og det praktiske spisekammer til toilet med bruseniche og det store bryggers med langt køkkenbord hvor der er adgang til loftrummet som byder på et stort rum med trægulv. I husets sydside ligger både værelse og soveværelse, helt charmerende stue med sine synlige bjælker samt spisestuen, hjertet i hjemmet, hvor en smuk Morsø brændeovn bidrager til stemningen på de kolde dage. Herfra er der udgang til den store have, som omfavner huset med sin naturgrund rig på hyggekroge og et charmerende udhus.
Haven er en sand oase hvor tiden synes at gå langsommere - et perfekt fristed for sjælen. Beliggende i det eftertragtede Østerby-område er dette hus ikke blot en bolig men en del af lokalsamfundets sjæl. Kun få skridt fra Vippefyret og den børnevenlige Sønderstrand kombinerer ejendommen roen ved kystlivet med nærheden til Skagens pulserende liv. Det er her du finder fred midt i naturens skønhed samtidigt med at være tæt på byens faciliteter. Historien om Lars Nielsen Leer og hans unikke forbindelse til ejendommen giver dette hjem en ekstra dimension af dybde og betydning. At eje Østerbyvej 32 er ikke bare at eje et stykke fast ejendom; det er at blive en del af Skagens rige historie - at videreføre fortællingen om livet her gennem generationerne. Denne fritidsbolig repræsenterer en sjælden mulighed for at erhverve mere end blot fire vægge; det er chancen for at eje et stykke dansk kulturarv pakket ind i idyl og charme.

Hvis du drømmer om et liv fyldt med ægte dansk hygge, omringet af naturens ubegrundede skønhed samt adgang til kulturelle oplevelser lige uden for dit dørtrin - så venter dit næste kapitel måske netop her.
Denne herlighed er beliggende på den skønneste naturplet på ikke mindre end 1.741 m² som giver et væld af muligheder.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Østerbyvej 32, Østerby, Skagen
Sag: 15612392

Kontantpris 16.500.000
Ejerudgifter pr. mdr3.967
Boligareal m2107
Udhus m29
Bebygget areal m2 107
Grundareal m2 1741
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer2
Byggeår1825
Ombygget1975

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter95.685 / 75.369
Udbetaling825.000
Ejerudgifter pr. mdr3.967

Boligen er set gange3804

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Østerbyvej 32, Østerby, Skagen - 15612392

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau