menu

LILLE SKAGEN - Nyopført Skagenshus klar til overdragelse

Nu har du chancen - Flot nyopført Skagenshus netop færdigmeldt i 2024 med en god grund med skønne hygge områder og en fin beliggenhed i eftertragtede Lille Skagen, der består af 85 grunde med både helårs- og fritidsboliger.

Skagenshuset er netop færdigt og kun græsset i haven mangler at blive sået så her kan du sætte dit eget præg. Er du til hygge og afslapning skal du besøge dette Skagenshus i Lille Skagen - Det hyggelige Skagenshus der sammen med anneks og carport bygning danner en hestesko om en hyggelig og solrig flisebelagt gårdhave der sammen med et par jordstykker fuldender dette lækre Skagenshus.

Den nye bydel, Lille Skagen, som er med inspiration fra Østerby og Vesterby, har man formået at få vejsystemet til at sno sig rundt i området og med torvet som midtpunkt, hvor der kan hygges med beboerne i området.

Dette skønne Skagenshus er med gulvvarme og er flot indrettet i gode materialer og indeholder: Entre med garderobeskabe og trappe til første sal - Skønt badeværelse med vaskesøjle, teknik skab, bruseniche, væghængt toilet samt plads til spabad - Værelse med skabe - Soveværelse med indbygget skabsvæg - Værelse/ kontor med skabe - Stor kombineret spise og opholdsstue med åben forbindelse til køkken samt udgang til den skønne gårdhave samt loft til kip med synlige bjælker. Første salen indeholder: Repos med kig ned i stuen og kvist (kan anvendes til arbejdsplads) - Badeværelse med kvist, bruseniche og væghængt toilet - Stort soveværelse med fransk altan.

Det rigtig fine anneks med gulvvarme rummer: Stort rum med loft til kip, udgang til gårdhaven, hems og bordplade med vask og skabe - Badeværelse med bruseniche og væghængt toilet.

Yderligere er der en carport med 7 m² udhus i forlængelse.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Lille Skagen 40, Lille Skagen, Skagen
Sag: 15612341

Kontantpris 4.495.000
Ejerudgifter pr. mdr2.807
Boligareal m2147
Udhus m27
Carport areal m214
Bebygget areal m2 109
Grundareal m2 425
Etager2
Antal værelser4
Antal stuer1
Byggeår2024
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter25.619 / 20.261
Udbetaling225.000
Ejerudgifter pr. mdr2.807

Boligen er set gange1987

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Lille Skagen 40, Lille Skagen, Skagen - 15612341

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Ole Møllers Vej 9
Skagen
Kontantpris4.795.000
Boligareal m280
Jens Winthers Vej 4, Østerby
Skagen
Kontantpris4.250.000
Boligareal m2169
Sct. Clemens Vej 59
Skagen
Kontantpris4.975.000
Boligareal m2130