menu

Sommerhus på første parket med panorama udsigt i Kandestederne

Nu har du muligheden for, at erhverve dig et helt unikt beliggende sommerhus i første række med udsigt til Råbjerg Mile og Vesterhavet, samt ekstra grund med en endnu bedre udsigt over havet.
Sommerhuset er beliggende på en 7.532 m² stor kuperet naturgrund i første klitrække til Vesterhavet - hvorfra der er en særegen fantastisk udsigt over havet samt mod syd over Råbjerg Mile.
Kandestedvej 537 som er den tilhørende grund har et jordareal på 3.468 m², hvorpå der ligger et udhus bygget ind i klitten, samt et lille hyggeligt anneks på toppen, hvorfra der er en uspoleret udsigt over klitlandskabet og havet. På denne grund er der mulighed for at bygge et helt unikt gæstehus/ sommerhus.
Kontakt SKAGEN Mægleren for yderligere oplysninger.
Sommerhuset, som er opført i træ, og er løbende vedligeholdt, og har et boligareal på 140 m² samt et indbygget gæsteanneks. Huset er beliggende højt i klitlandskabet med en super udsigt over det flotte kuperede klitlandskab og havet. Selvom huset er højt beliggende, er der nogle fantastiske sol- og lækroge.
Sommerhuset indeholder: Stor lys opholdsstue med åben pejs og vestvendt vindue med udsigt til Vesterhavet, samt stort panoramavindue direkte mod syd med udsigt til det meget vekslende klitlandskab og Råbjerg Mile. God spiseplads i forbindelse med stuen. Hyggeligt køkken med lille spiseplads og udgang til sydvestvendt træterrasse og storslået udsigt til Vesterhavet.
Værelsesafdeling indeholder: 2 soveværelser med dobbeltsenge, hvor det ene har direkte indgang til eget badeværelse med bruseniche. 2 værelser med håndvaske i hvert værelse. Badeværelse med bruseniche. Derudover er der et indbygget anneks med håndvask.
Yderligere er der udendørs koldvandsbruser og vildmarksbad.
Til denne herlighed tilhører et areal på 657 m² af stranden, som ligger ligger nord for nedkørslen til stranden.
Et sommerhus med en særegen fantastisk beliggenhed, som bare skal opleves.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Kandestedvej 537 + 539, Skagen
Sag: 15612419

Kontantpris 12.950.000
Ejerudgifter pr. mdr2.958
Boligareal m2140
Udhus m218
Bebygget areal m2 140
Grundareal m2 11417
Etager1
Antal værelser5
Antal stuer1
Byggeår1968

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter75.098 / 59.153
Udbetaling650.000
Ejerudgifter pr. mdr2.958

Boligen er set gange1626

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Kandestedvej 537 + 539, Skagen - 15612419

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Toldergårdsvej 25, Vesterby
Skagen
Kontantpris12.500.000
Boligareal m2186