menu

Drømmevilla med charme og moderne komfort tæt på natur og by

Forestil dig en ejendom, der ikke blot er et hus, men et hjem fyldt med varme, karakter og moderne bekvemmeligheder.
Denne villa som er grundmuret, beliggende i Vesterby med få skridt til det skønneste og mest afslappende stisystem som føre ud til Den Tilsandede Kirke og ned mod Kongevillaen, tilbyder - en unik kombination af komfort, stil og nærhed til både natur og byens pulserende liv.
Med sine 202 m² boligareal fordelt elegant over to etager, bygget i det år 1987, står denne ejendom som et vidnesbyrd om kvalitet og holdbarhed. Fra det øjeblik du træder ind i entreen, hvor Høkernes klinker møder dine fødder og en praktisk garderobe inviterer dig til at føle dig hjemme, ved du, at dette sted er noget helt særligt. Hjemmets hjerte er uden tvivl det rummelige Unoform køkken med arbejdsøen som centrum. Her åbner rummet sig op mod en stor spiseplads beriget med loft til kip med ovenlys - og den flotte indmuret brændeovn som adskiller alrummet fra den lille hyggelige afslapningsstue. Fra alrummet er der udgang til den nordvestvendte terrasse samt den sydvendte terrasse; begge ideelle for solrige dage eller stjerneklare aftener. Stue som er rummelig har et skønt lysindfald gennem stort vindue mod vest. Villaens forældreafdeling inkluderer et soveværelse komplet med dobbelte skabsvægge for optimal opbevaring samt direkte adgang til øst terrassen. Fordelingsgangen som føre til både soveværelse og badeværelse har også trappe til første sal hvor du finder yderligere et værelse udstyret med indbyggede skabe i skunken - perfekt for teenageren eller som gæsteværelse. Herfra kan man nyde udsigten over stadion og de grønne områder mod Toldergårdsvej. I den modsatte ende har du børneafdelingen med 2 fine værelser begge med skabe samt et badeværelse.

Yderligere findes der 48 m² indbygget isoleret udhus og garage som rummer et super funktionelt bryggers, moderne vinrum med køl samt opbevaringsrum med el port - Første salen på denne bygning er udnyttet til et værelse med eget badeværelse.

Beliggenheden kunne ikke være mere ideel: Med kort afstand til både Den Tilsandede Kirke, stranden samt bycentrum får du her den perfekte balance mellem naturens ro og bylivets faciliteter lige ved hånden. Dette hjem er mere end bare mursten; det er en mulighed for at leve livet fuldt ud omfavnet af komfort, stilfuld design og naturskønhed.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Ferslevsvej 24, Skagen
Sag: 15612415

Kontantpris 5.695.000
Ejerudgifter pr. mdr3.783
Boligareal m2202
Bebygget areal m2 232
Grundareal m2 824
Etager2
Antal værelser5
Antal stuer2
Byggeår1987
Ombygget2008
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter32.433 / 25.652
Udbetaling285.000
Ejerudgifter pr. mdr3.783

Boligen er set gange2187

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Ferslevsvej 24, Skagen - 15612415

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau