menu

Charmerende fritidsbolig i naturskønne Kandestederne

Opdag denne unikke perle af en fritidsbolig, beliggende i hjertet af de idylliske Kandestederne med kun 800 m. til stranden hvor solnedgangen kan nydes på første parket.
Med sine 81 kvadratmeter boligareal, bygget i 1980, tilbyder dette fritidshus den perfekte flugt fra hverdagens travlhed og et fristed tæt på naturen.
Fritidshuset byder på en charmerende blanding af moderne faciliteter og klassisk charme. Hovedhuset er elegant forbundet med et praktisk anneks gennem en overdækket terrasse, hvilket skaber en harmonisk overgang mellem indendørs og udendørs livsstil.
Annekset er udstyret med klinkegulv og praktiske skabe samt en hyggelig hems over udhus som ligger i forlængelse heraf, som inkluderer et lille værksted og ekstra kølefrys faciliteter. Et lille isoleret udhus på fritidshusets nordlige side tilføjer yderligere anvendelsesmuligheder samt et brændeskur.
Fritidshuset selv er noget nær det ultimative hyggecentrum med sit soveværelse udstyret med indbyggede skabe - et badeværelse komplet med glaslåger til brusenichen, vask og vaskemaskine samt et værelse med skab. Husets hjerte starter ved køkkenet med ovenlysvindue og åbent til stuen som emmer af hygge og skønt lysindfald samt prydet af brændeovn, varmepumpe, loft til kip, trappe til første salen og direkte adgang til den vestvendte terrasse.
Første salen åbenbarer sig som et rummeligt åbent værelse hvor hanebåndene er fjernet for at maksimere pladsen - herfra kan man nyde synet ned i stue-køkken området gennem det åbne layout.
Udenfor inviterer grunden dig ind i dit eget private naturparadis; egen klit sørger for afskærmet privatliv mens lidt græsareal giver plads til leg eller afslapning under åben himmel. Fritidshuset har også fået installeret nyt nedsivningsanlæg i december 2020 sikrende up-to-date faciliteter.
Beliggende i de maleriske Kandestederne får du ikke blot en ejendom men hele oplevelsen af at være ét med naturen, uanset om du søger eventyr langs stranden eller fredfyldte stunder omkranset af Danmarks smukke landskab.
Sælger har beboet sommerhuset igennem de sidste 3 år.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Solbakken 29, Kandestederne, Skagen
Sag: 15612423

Kontantpris 1.995.000
Ejerudgifter pr. mdr1.935
Boligareal m281
Udhus m216
Bebygget areal m2 72
Grundareal m2 882
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår1980

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter11.644 / 9.169
Udbetaling100.000
Ejerudgifter pr. mdr1.935

Boligen er set gange1830

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Solbakken 29, Kandestederne, Skagen - 15612423

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Slettevej 3, Kandestederne
Skagen
Kontantpris1.895.000
Boligareal m276
Ulvevej 10, Bunken
Ålbæk
Kontantpris2.495.000
Boligareal m2123