menu

Charmerende fritidshus med skøn udsigt og kun 250 m til havet

Forestil dig et fristed omgivet af fredet natur og klitter, hvor hver dag byder på en ny betagende udsigt lige fra din egen terrasse. Denne ejendom er ikke blot en fritidsbolig; det er en oplevelse for livet. Bygget i 1972 og beliggende i hjertet af et naturskønt område, tæt på Gl. Skagen, kombinerer dette fritidshus på 70 bolig m² historisk charme med moderne bekvemmeligheder.

Træd indenfor i entreen, hvor du straks vil bemærke det nydelige badeværelse renoveret for kun tre år siden. Udstyret med bruseniche, el gulvvarme samt toilet og vask - alt hvad du behøver for at starte dagen godt. Soveværelset byder ikke kun på praktiske skabe men også udgang til en nordøstvendt terrasse, der åbner op for en super flot udsigt til den fredede natur og klitter. Stuen er hjertet af hjemmet med sin spiseplads med karnap hvor der er en fabelagtig udsigt. En Morsø brændeovn fra 2015 tilfører rummet varme og hygge på de kølige aftener. Fra stuen er der direkte adgang til vest terrassen, som ligeledes er med flot udsigt. Terrassen er det perfekte sted at nyde synet af klitterne under solnedgangens magi. Køkkenet som er i forbindelse med stuen har ligeledes en flot udsigt over klitterne.
Et separat anneks beriger ejendommen yderligere ved at inkludere endnu et soveværelse med trægulv samt dobbelt terrassedøre, der fører ud til den charmerende gårdhave. Annekset rummer også et bryggers udstyret med vaskemaskine og varmtvandsbeholder samt endnu et badeværelse med alle nødvendigheder samt et køjeværelse.

Ejendommen har for nylig fået installeret nye kloakledninger fra hus til vej og har fået efterisoleret udvendigt for øget komfort året rundt.
Beliggende tæt på både stranden og indkøbsmuligheder giver denne bolig dig alt det bedste ved landlig idyl kombineret med nem adgang til dagligdagens nødvendigheder.
Dette fritidshus repræsenterer en sjælden mulighed for at eje et stykke paradis omringet et af Danmarks smukkeste landskaber. Om du søger efter et feriehjem eller et fredfyldt sted at kalde dit eget hele året rundt, så lover dette fritidshus ikke blot komfort men også uforglemmelige øjeblikke i harmoni med naturen.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Klithedevej 23, Skagen
Sag: 15612410

Kontantpris 3.295.000
Ejerudgifter pr. mdr3.237
Boligareal m270
Bebygget areal m2 50
Grundareal m2 2500
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår1972

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter19.178 / 15.103
Udbetaling165.000
Ejerudgifter pr. mdr3.237

Boligen er set gange1990

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Klithedevej 23, Skagen - 15612410

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau