Kontakt os på
70 10 46 22
menu
NyhedHøjensvej 34L
Kontantpris 2.549.000
Boligareal m2 100
Værelser 3
Byggeår 2005
Doggerbanke 39B
Kontantpris 1.745.000
Boligareal m2 111
Værelser 2
Byggeår 1983
Ombygget 1990
Kappelborgvej 17, 1.
Kontantpris 1.995.000
Boligareal m2 70
Værelser 3
Byggeår 1927
Nedsat 100.000.-Højensvej 30R, Gl. Skagen
Kontantpris 2.595.000
Boligareal m2 102
Værelser 3
Byggeår 2005
Centralvej 17B
Kontantpris 750.000
Boligareal m2 139
Værelser 2
Byggeår 1930
Ombygget 2013

Ejerlejlighed Skagen


Er du på udkig efter en ‘Ejerlejlighed Skagen’? Så håber vi selvfølgelig, at du har fundet en interessant ‘Ejerlejlighed Skagen’ i vores udvalg her på siden. 

Vi prøver så vidt muligt altid at have et større udvalg klar med forskellige muligheder. En ‘Ejerlejlighed Skagen’ er jo mere end bare en lejlighed. Den klassiske sætning: “beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed” kan bestemt bruges om en ejerlejlighed i Skagen. Det er nemlig mere reglen end undtagelsen, at du kommer til at bo blandt historiske monumenter, en imponerende natur og et kulturliv i verdensklasse. I SKAGEN Mægleren tilbyder vi ejerlejligheder, som ligger i midtbyen i midten af det sprudlende kulturliv og de sociale relationer. Samtidig tilbyder vi også ejerlejligheder til dem, som ønsker Danmarks flotteste udsigt fra vinduet, altanen eller terrassen. 

Du kan jo selv se de enestående fordele i udvalget her på siden, men det er vigtigt at huske på, at vi hele tiden opdaterer siden med nye ejerlejligheder. Faktisk har vi også gjort det ekstra nemt for dig, der er på jagt efter en ‘Ejerlejlighed Skagen’. Ved hjælp af vores køberkartotek kan du såmænd bare udfylde dine ønsker til lejligheden, så er du den første til at få besked, når vi har en matchende ejerlejlighed klar. 

 

Hvorfor bosætte sig i en lejlighed i Skagen?


Der er flere gode grunde til at flytte i en lejlighed i Skagen. 

Bopælen – Skagen er sagen

Det mest væsentlige er uden tvivl bopælen - Skagen. Vi kan ikke komme udenom, at Skagen er en unik perle i Danmark. Er du allerede bosat i området, er det naturligvis noget, du allerede ved. Ikke desto mindre gør det vel ikke noget at få gentaget? 

Skagen er et fænomen, som vi alle drømmer om. Det skyldes især den store turistprægede fortælling om Skagen som ferieparadiset. Det skyldes i lige så høj grad Skagens historie, som ses i alle afkroge. De to ting hænger da også unægteligt tæt sammen, da de fleste turister søger historiske fortællinger, når de besøger Skagen. Her søger massen oftest fortællinger i alt fra Vippefyret, Skagen Museum, Den Tilsandede Kirke til de mange krigsbunkere, der følger kystlinjen. Det er endda bare få af de mange perler, som gør Skagens historie helt unik. Foruden de obligatoriske monumenter er der også historie at finde i næsten hver enkelte gade og hjørne. Går du en tur langs Skagens lystbådshavn, finder du blandt andet både Skagen Pakhus, Den Svenske Sømandskirke og ikke mindst de ikoniske fiskerhuse. I SKAGEN Mægleren tilbyder vi endda flere boliger, som har et historisk eftermæle. Du kan nøjes med at køre til Gammel Skagen. Her vil du ved første øjekast opleve det idylliske Skagen med masser af gule Skagenhuse. Ja, vi har faktisk nogle gange Krøyers ejerlejligheder til salg, som netop ligger i området få meter til Vesterhavet. 

Gammel Skagen er også et godt eksempel på den sidste ting, som vi ikke kan undgå at nævne vedrørende bopælen - Naturen. Skagen er omgivet af smuk natur, hvilket alle nok også forestiller sig grundet Grenen, som den store frontløber. I Skagen får du lidt af det hele, når vi snakker natur. Du får både den grønne og frodige skov, og du får de hvide og solrige strande. Synergien af den arkitektoniske historie og den enestående natur er netop noget af det, der gør Skagen og området unikt. Tag bare et kig på Den Tilsandede Kirke, hvis du er i tvivl.

Mulighederne 

En lejlighed i Skagen handler selvfølgelig ikke blot om bopælens smukke omgivelser. At købe en ‘Ejerlejlighed Skagen’ skyldes bestemt også de mange muligheder i - eller nær - byen. Med den store fiskeindustri og de tusindvis af årlige turister, er det en selvfølge, at erhvervslivet har det godt i området. En ejerlejlighed er derfor også en unik mulighed for dig, der enten skal arbejde i byen såvel som dig, der skal studere i Frederikshavn Kommune. Der er ingen grund til at nøjes, når du kan flytte ind i en eksklusiv ejerlejlighed.

Arbejde og uddannelse er ikke de eneste gode grunde til at vælge en ‘Ejerlejlighed Skagen’. Det kan også være, at du/I altid har drømt om at flytte i en ejerlejlighed. Måske på grund af størrelsen og udsigten til at slippe for en stor grund - og de større udgifter? Måske på grund af tanken om at få mere-for-pengene? Måske “bare fordi” Skagen er sagen?

Under alle omstændigheder er vi klar til at rådgive dig om dine muligheder. Kontakt os her.  

 

Andre fornuftige muligheder 


Det er ikke en selvfølge, at vi har en ejerlejlighed klar, som passer til dine behov - omend vi gør alt for at opfylde ønsket. Derfor kan du med rette skrive dig op i køberkartoteket, som vi tidligere har nævnt. Derudover vil vi også nævne et par alternativer til dig, der er åben for boligmuligheder:

Lej en lejlighed/bolig

Det mest nærliggende er helt bestemt at nævne muligheden for, at du kan leje en af vores lejligheder på siden her. Det kan snildt være, at det opfylder dine behov. Det er til gengæld også et suverænt og aktuelt alternativ, mens du venter på drømmelejligheden. 

Kig på andre boliger til salg

I SKAGEN Mægleren tilbyder vi mange flere boliger. Tag blandt andet et kig på: Vi vil dog slet ikke negligere dit ønske om en ejerlejlighed. Vi forstår godt, hvis det specifikt er en lejlighed, du er på udkig efter, hvilket fører os hen til det sidste alternativ, vi vil nævne:

Ejerlejligheder i nabobyerne

SKAGEN Mægleren tilbyder også ejerlejligheder i Hjørring og Frederikshavn. 

Hvis du leder efter en lejlighed grundet uddannelse eller arbejde, kan det være et godt alternativ at kigge på nabobyerne, hvor vi også har et større udvalg. 

 

SKAGEN Mægleren er din lokale skagbo


Vi håber, at du har fundet en potentiel ‘Ejerlejlighed Skagen’. Vælger du at købe gennem SKAGEN Mægleren skal du også huske, at vi giver en ekstra “lille gode” i form af vores luksuriøse fordelskort

Vil du have personlig rådgivning er du altid velkommen forbi Skolevej 12, 9990 Skagen – hvor du finder Team Skagen. Vi står også altid klar til at hjælpe telefonisk på: 7010 4622 og på mail: calundan@skagenmaegleren.dk 

SKAGEN Mægleren – Bo i en ejerlejlighed på toppen af Danmark.