menu

Fredet natur, klitlandskab og lækker ro

I bunden af lukket område med fin legeplads som nabo, ligger dette halve dobbelthus i halvanden plan, hvorfra der er en fantastisk udsigt over hede og klitlandskabet mod Nordstrand, derudover hersker der her en fantastisk ro og atmosfære. Med denne beliggenhed er du tæt på naturen, havet samt indkøb, og ca. 3 km. fra en shoppe tur i Skagen by eller på den idylliske havn.

Boligen er beliggende på en ca. 385 m² stor grund hvor der er en lille lukket have direkte ud til fredet natur, lille forhave med udestue og indkørsel til garage. Boligen er opført i 1983 og har et samlet boligareal på 111 m² som er fordelt med ca. 75 m² i stueplan og 36 m² på 1. sal.
Denne udsigts bolig indeholder: Entre med garderobe trappe til 1. sal - Badeværelse med sauna, badekar, toilet, vask og gulvvarme - Soveværelse med skabe - Værelse med skab - Stort køkken/alrum med klinkegulv og udgang til helt lukket og ugeneret gårdhave - Baggang med indgang fra garagen. Yderligere er der sammenbygget muret garage med tilhørende udhus og havestue i glas.

1. sal indeholder: En fantastisk udsigtsstue på hele 1. salens ca. 36 m² med store vinduer ud mod fredet natur og klitter i horisonten, der er endvidere udgang til stor tagterrasse med lækker udsigt.

En spændende bolig, der tidligere været anvendt til fritidsbrug, som byder på mange gode muligheder.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Doggerbanke 39B, Skagen
Sag: 15612067

Kontantpris 1.745.000
Ejerudgifter pr. mdr1.296
Boligareal m2111
Garage areal m237
Etager2
Antal værelser2
Antal stuer1
Byggeår1983
Ombygget1990
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter9.974 / 7.887
Udbetaling90.000
Ejerudgifter pr. mdr1.296

Boligen er set gange6479

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Doggerbanke 39B, Skagen - 15612067

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Flagbakkevej 26, 1. 27., Gl. Skagen
Skagen
Kontantpris1.775.000
Boligareal m260