menu

Ejerlejlighed i Gl. Skagen tæt på strand og med adgang til pool, spa og sauna

Midt i Gl. Skagen i et skønt lukket område ligger de eksklusive Krøyers ejerlejligheder. Her er man omgivet af skagensgule huse med røde tegltage, hvilket skaber den helt rigtige stemning og en skøn atmosfære, ligesom det man forbinder Gl. Skagen med. Med denne placering er der ikke langt til Solnedgangspladsen og det skønne Vesterhav. Ligeledes ligger Skagen Klitplantage på den anden side af området, hvor man har rig mulighed for at udforske naturen på Skagen Odde, og samtidig er er blot 5 km ind til Skagen by.

Her får man en gennemført endelejlighed opført i kvalitetsmaterialer, hvor det udvendige passes af ejerforeningens vicevært, og man derfor kan starte sin ferie med at smække benene op og læne sig tilbage og nyde tilværelsen.

Ejerlejligheden er 100 m2 og indrettet med: Åbent køkken og stue med åben pejs samt udgang til vestvendt terrasse - Badeværelse med spot i loft, bruseniche, vask i bordarrangement med skuffer, bidet samt gulvvarme - Trappe til 1. sal fra stuen.
1.sal indeholder: Repos - Toilet med vask - Soveværelse med dobbelt altandøre til fransk altan og skabsplads - 2 værelser med fransk altan.

På Krøyers er der en fællesbygning, hvor det er muligt at leje et fællesrum med køkken og pejsestue. I fællesbygningen findes ligeledes swimmingpool, boblebad og sauna, som kan nydes, når ikke Vesterhavet kalder. Tilhørende lejligheden haves udhus med vaskemaskine, en parkeringsplads, derudover er der mulighed for gæsteparkering.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Højensvej 30D, Gl. Skagen, Skagen
Sag: 15612270

Kontantpris 2.450.000
Ejerudgifter pr. mdr4.269
Boligareal m2100
Udhus m26
Etager2
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår2005
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter14.048 / 11.110
Udbetaling125.000
Ejerudgifter pr. mdr4.269

Boligen er set gange2737

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Højensvej 30D, Gl. Skagen, Skagen - 15612270

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Nørreled 6
Skagen
Kontantpris2.445.000
Boligareal m2110
Sct. Laurentii Vej 15A, 1. th., Østerby
Skagen
Kontantpris2.900.000
Boligareal m2146