Kontakt os på
70 10 46 22
menu

Nedlagt landejendom i Skagen?

Er der noget så idyllisk som en nedlagt landejendom? Det skulle da lige være en nedlagt landejendom i Skagen. Her kan du blive ét med Danmarks smukkeste natur og bo tæt på Skagens unægtelige store kulturskatte. 

 

Det gode ved en nedlagt landejendom er, at du kan få landbrugets charme og rammer, uden at du nødvendigvis behøver at gå op i selve landbruget. Du kan bo på nogle helt særlige grunde, som uden tvivl emmer af historie i alt fra mursten og tag til de smukke omgivelser. Fordelene er mange. Ofte tilbyder en nedlagt landejendom flere kvadratmeter end de boliger, du ellers kan få til samme pris i midtbyen. Derfor er det også et oplagt valg for familier, der gerne vil have masser af plads og naturskønne omgivelser. Du får rigtig meget for pengene. Især hvis du i forvejen har et ønske om natur i baghaven. 

 

Det skal siges, at en nedlagt landejendom bestemt ikke er ensbetydende med, at byen er uden for rækkevidde. Flere landejendomme ligger kun et stenkast fra byen og centrum. Derudover behøver vi nok ikke fortælle, at Skagen er fyldt med perler, som ikke kun ligger i midtbyen. For at nævne bare lidt, kan vi fremhæve: Den Tilsandede Kirke og Råbjerg Mile. Ja, selv Grenen ligger naturligvis heller ikke klos op ad bymidten. Vi vil blot understrege, at du altid vil være en del af enestående Skagen, også selvom du vælger at bosætte dig i en nedlagt landejendom.

Hvorfor lige Skagen?

Skagen behøver ikke den store introduktion. De fleste kender Toppen af Danmark. Skagen er uden tvivl et ferieparadis uden lige. Vi har tusindvis af turister hver eneste sommer, hvilket fremmer både erhvervsliv, stemning og ikke mindst den kulturelle højborg, som Skagen må siges at være. Vi vil dog påpege, at mange turister ikke er ensbetydende med manglende samling af områdets borgere. Vi vil nærmere påstå, at det er noget helt særligt at være Skagbo. Det ved du selvfølgelig allerede, hvis du på nuværende tidspunkt bor i byen og blot drømmer om en nedlagt landejendom. Naboskabet er stort i Skagen, og alle har et fælles ønske om, at Skagen forbliver et paradis og en særlig kulturhovedstad. Skagen bygger på en mangfoldig kultur og et mangfoldigt fællesskab. Det bygger også på en verdenskendt arkitektur og verdenskendt kunst. Sidst, men ikke mindst, bygger Skagen også på smuk natur og sommer, sol og strand, hvilket vi bestemt ikke skal negligere. Derfor drømmer mange også om en nedlagt landejendom på Jyllands måske mest charmerende område. 

 

Af den grund er der også rift om ejendommene, hvorfor vi ikke altid kan love, at udvalget er stort på siden her. 

Mulighederne er mange

Skulle der ikke være en nedlagt landejendom klar, så har vi masser af muligheder, der kan gavne dig. Vi er SKAGEN Mægleren – hele SKAGENS lokale mægler. Derfor garanterer vi også, at du er gået det rigtige sted hen. Vi har over 40 års erfaring i at hjælpe kunder til og fra boliger i området. Leder du endnu? Så kan vi også foreslå vi følgende muligheder: 

 

Køberkartotek

 

Skriv dig op i vores køberkartotek. Udfyld formularen og skriv eksempelvis, at du ønsker en nedlagt landejendom. Du kan endvidere indtaste nogle helt særlige ønsker - såsom størrelse, budget og meget mere. Er du en del af vores køberkartotek, lover vi også, at du får besked med det samme, vi har en matchende nedlagt landejendom klar til dig. Det vil helt sikkert give dig et forspring i boligjagten. Skriv dig op i køberkartoteket på siden her

 

Andre boligtyper

 

En nedlagt landejendom er jo ikke det eneste, der kan give idylliske rammer. Hvis du har lidt grønne fingre, kan du også tage et kig på vores side med fritidslandbrug. Samtidig bestemmer du fuldstændig selv, hvordan du vil anvende din kommende bolig. Det giver sig selv. 

 

En andet idé er også, at du kan investere i en byggegrund blandt skove og træer. På den måde har du muligheden for selv at skabe en charmerende perle i naturen. 

 

Nedlagt landejendom i omegn 

 

Vi forstår naturligvis godt, hvis det konkret er en nedlagt landejendom, du efterspørger. En idé kan derfor også være at tage et kig i omegn af Skagen. Det kan tænkes, at du gerne vil bo tæt på området, men at afstanden - til decideret centrum i Skagen - er underordnet. I så fald kan vi også foreslå en nedlagt landejendom nær Hjørring og Frederikshavn. SKAGEN Mægleren har samme ejer som Ejendomsmæglerfirmaet Calundan, hvorfor vi også har masser af erfaring i resten af Vendsyssel. Tag eventuelt et kig på: ‘Nedlagt Landejendom i Frederikshavn’ eller ‘Nedlagt Landejendom i Hjørring’. I så fald har du lidt mere at vælge imellem. 

Det er altid en fordel at bruge SKAGEN Mægleren

Selvom vi har opstillet lidt alternative muligheder, er vores ønske naturligvis, at du finder en nedlagt landejendom her på siden. 

 

Der er store fordele ved at bruge SKAGEN Mægleren som din ejendomsmægler. Vi er lokale og kan nævne alle gader i søvne. Derudover så tilbyder vi også et luksuriøst fordelskort til alle, der køber eller sælger deres bolig gennem SKAGEN Mægleren. Her kan du finde masser af goder til lokalområdet. Det gælder alt fra byggematerialer til dagligvareindkøb. Det er vores måde at byde velkommen til dig og din nye ejendom. 

 

Vi byder dig også hjertens gerne indenfor til en snak og en kop kaffe på: Skolevej 12, Skagen. Så kan vi tage en hyggelig snak om dine ønsker og muligheder. Har du ellers brug for hjælp - eller har du spørgsmål? Så tøv aldrig med at kontakte os på:

 

Telefon: 7010 4622 

Mail: calundan@skagenmaegleren.dk

Find endnu flere oplysninger på vores: kontaktside

 

Vi vil meget gerne hjælpe dig sikkert til Skagen og til en ny nedlagt landejendom. 


SKAGEN Mægleren | DIN bolig- og liebhavermægler