menu

Eksklusiv penthouselejlighed med panoramaudsigt i hjertet af Skagen

Velkommen til denne unikke penthouselejlighed, der ligger i den historiske, Plesner-tegnede banegårdsbygning midt i charmerende Skagen. Med sin placering kun få meter fra byens hovedgade, er du omgivet af byens pulserende liv med hyggelige caféer, spændende butikker og gallerier. Her er du også tæt på kulturelle perler som Skagens Museum, Bamsemuseet og den ikoniske havn med sine røde fiskepakhuse, hvor atmosfæren emmer af autentisk Skagen stemning.

Bygningen fra 1920 blev nænsomt renoveret i 2007, og denne lejlighed fremstår i dag moderne og indbydende med en perfekt balance mellem klassisk charme og skandinavisk elegance. De originale bjælker skaber et varmt og hyggeligt miljø i stuen, og den oprindelige trappeopgang med de smukt bevarede døre og gelænder tilfører ekstra sjæl til boligen. Til lejligheden medfølger en privat parkeringsplads.

Lejlighedens 162 m² er fordelt over to plan. Stueplan byder på et stilfuldt badeværelse med hjørnespa, bruseniche, vaskesøjle og diskrete loftspots. Det pæne køkken, dekoreret med stuk i loftet, er åbent mod den lyse spiseplads, hvorfra der er adgang til en stor, eksklusiv tagterrasse i hårdttræ. Her kan du nyde en fantastisk udsigt og stemningsfyldte aftener i det fri. To lyse værelser med stuk og indbyggede skabe.

På anden sal finder du en rummelig stue med smukke synlige bjælker, trægulv og karakteristiske rundbuede vinduer, der indrammer en spektakulær udsigt over Skagen. Her kan du beundre ikoniske vartegn som vandtårnet, kirketårnet, Det Grå Fyr og den smukke horisont. Lejligheden byder også på udsigt til kulturhuset Kappelborg, Skagen Hotel og Nordjyske Bank.

Denne penthouselejlighed kombinerer luksuriøse faciliteter og klassisk skagencharme i en harmonisk helhed. Her får du både byliv og kultur lige uden for døren – og en bolig, der indbyder til afslapning og livsnydelse.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Sct. Laurentii Vej 24, 1. th., Skagen
Sag: 15612433

Kontantpris 4.495.000
Ejerudgifter pr. mdr4.038
Boligareal m2162
Etager2
Antal værelser2
Antal stuer1
Byggeår1920
Ombygget2007
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter25.052 / 19.807
Udbetaling225.000
Ejerudgifter pr. mdr4.038

Boligen er set gange149

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Sct. Laurentii Vej 24, 1. th., Skagen - 15612433

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Sct. Laurentii Vej 78C
Skagen
Kontantpris4.445.000
Boligareal m2166