Kontakt os på
70 10 46 22
menu
Rækkehus Skagen

Overvejer du et Rækkehus Skagen? Det forstår vi godt. Der findes unægteligt en by, som har den samme charme, historie og natur som Skagen på toppen af Danmark. Med et Rækkehus Skagen kan du bo i nogle helt unikke boliger, som kun findes i Skagen. Derudover kan du bo tæt på vand og strand - eller måske i et rækkehus tæt på naturens grønne omgivelser?

 

SKAGEN Mægleren er din lokale og uafhængige liebhaveri- og boligmægler i området med mere end 40 års erfaring. Derfor er du helt sikkert også kommet det rigtige sted hen, hvis du søger et rækkehus i vores smukke Skagen.   

 

Vi forstår godt, at du leder efter et Rækkehus Skagen. Det er der dog også mange andre, der gør. Det glæder os naturligvis, men det gør også, at vi ikke altid har verdens største udvalg her på siden. 

 

Hvad kan du gøre? Du kan tilmelde dig vores køberkartotek. Her kan du indføre alle dine ønsker og behov, så sender vi dig et Rækkehus Skagen, så snart vi har en bolig, som matcher netop dine ønsker. Det gode ved køberkartoteket er, at du bliver den første til at få besked, når vi har et perfekt rækkehus klar til dig. 

 

Et Rækkehus Skagen er til gengæld også værd at vente på, da boligerne i Skagen er noget for sig. Byen i sig selv indeholder en helt ekstraordinær historisk fortælling, og i den fortælling må byens arkitektoniske ejendomme være hovedpersonerne. 

Forskellen på et rækkehus, kædehus og et klyngehus

Ja, hvad er egentlig forskellen på et klyngehus, kædehus og et rækkehus? Det er et spørgsmål, vi flere gange har fået, og som vi forsøger at besvare her. Dette er en meget karikeret forklaring, så den forbliver så enkel som muligt. 

 

Rækkehus Skagen

Rækkehuse er huse, som er bygget lodret sammen, hvor naboerne deler den ene mur.  

 

Kædehus Skagen

Kædehuse er på samme måde matchende huse, som ligger op ad hinanden. Forskellen er, at kædehusets delingsmur er forskudt, så kun en del af muren deles med naboen. 

 

Klyngehus Skagen 

Et klyngehus er en betegnelse, som kan dække over både rækkehuse og kædehuse. En forudsætning for et klyngehus er dog, at der skal være et fælles midtpunkt. Det kan være rækkehuse, som ligger omkring et fælles havareal eller lignende.  

Hvad er fordelene ved et Rækkehus Skagen

Der er forskellige fordele ved alle slags boligtyper. Det gælder både villaer, lejligheder, landejendomme og lystejendomme. Det gælder selvfølgelig også et rækkehus, som har nogle særprægede fordele. 

 

Mindre ejendomsskat i et rækkehus

Et rækkehus vælges typisk af nogle, som ikke har brug for et kæmpemæssigt grundareal. Derfor er det også ofte sådan, at der ikke hører en alt for stor have og lignende med til rækkehuset. Den mindre grund og den tætte placering på naboen betyder, at du betaler mindre i ejendomsskat. Derfor kan det være fordelagtigt for de - som ikke har brug for mere plads - at købe et rækkehus. 

 

Varmeudgifterne holdes nede

Når murene står klos op ad hinanden hjælper det til, at man får færre varmeudgifter, da der holdes på varmen. Det er også én af de mange fordele ved et Rækkehus Skagen. Det afhænger selvfølgelig også af flere parametre, men det er stadig en typisk tendens ved rækkehuse, at det medfører besparelser på varmeregningen.

 

Der holdes også på naboerne

Noget af det der kendetegner Skagen bedst, er vores naboskab. Der er en helt usammenlignelig atmosfære, kultur og samhørighed i Skagen. Alle er skagboer er fælles om at elske byen og står sammen. Det er især også noget, der mærkes i et rækkehus, hvor du deler væg med dine naboer. Det skaber et helt særligt fællesskab og tilknytningsbånd, som ofte bliver den største fordel i et rækkehus. Når det er sagt, indeholder sådanne et naboskab også en fælles forståelse for privatlivets fred. Det er også én af de ting, der ligger i ordet ‘naboskab’. 

Ekstra fordele ved en ejendom i Skagen

Der er masser af fordele ved at bo i Skagen. Foruden rækkehusets fordele, så mangler vi også at nævne selve byen. Skagen er smuk på både natur, kultur og arkitektur, hvilket leder masser af danske og internationale turister til byen hvert eneste år. Her ligger både Grenen, hvor Skagerrak og Kattegat mødes. Derudover er Skagen Museum med skagensmalerne også en velbesøgt adresse ligesom Den Tilsandede Kirke og Vippefyret. Alle tre udgør bare få af mange attraktioner i Skagen. De gule skagenshuse er i sig selv en attraktion, som drager turister til byen - forestil dig så at bo i de historiske og arkitektoniske rammer. 

 

Endnu en fordel

Vi stopper ikke her. Vi har lige en sidste krølle på de mange fordele: Fordelskortet. Vi giver et fordelskort til alle, der køber eller sælger gennem SKAGEN Mægleren. Det skal ses som en gave for din tillid ved at vælge os som din ejendomsmægler. 

 

Fordelskortet indeholder tilbud, goder og fordele til masser af steder og lokale butikker i smukke Skagen. Som køber får du 3 måneder efter endt bolighandel, hvor du kan bruge fordelskortet. Her kan du blandt andet købe alt til istandsættelse af dit nye Rækkehus Skagen. Du kan også købe interiør og dekoration. Du kan tilmed finde tilbud til dagligvarer. På den måde kan du komme godt på plads i din nye ejendom. 

 

Via linket her kan du se vores side, der omhandler alt, du skal vide om fordelskortet. Her kan du også se nogle af de butikker, du blandt andet kan få fordele til. 

 

Det er selvfølgelig ikke en grund til at vælge et hus i sig selv, men det er da om noget en dejlig lille ekstra gevinst ved bolighandlen. 

Vi er klar til at hjælpe

I SKAGEN Mægleren står vi klar til at rådgive dig om alt vedrørende en ejendom i enestående Skagen. Vi bor lige i centrum af byen på: Skolevej 12, 9990 Skagen.

 

Online bor vi på denne side. Her kan du møde hele Team Skagen og selv kontakte én af vores personlige ejendomsmæglere. 

 

Du er naturligvis også velkommen til at ringe eller skrive til os på: 7010 4622 og på mail: calundan@skagenmaegleren.dk 

 

Vi håber, at du har fået inspiration og i bedste tilfælde har fundet dit drømmehus i et Rækkehus Skagen. 

 

Team Skagen – Vi får dig trygt og sikkert til toppen af Danmark.