menu

Skøn og flot renoveret sommerbolig i Hulsig

Boligen er beliggende i det fredelige Hulsig tæt ved den skønne badestrand mod Kattegat, derudover byder Hulsig på Hotel Skagen Strand, hvor der er svømmehal - Yderligere er der cykelsti til Skagen, som bugter sig gennem det fantastiske hede areal mellem Skagen og Hulsig samt direkte togforbindelse mellem Skagen og Frederikshavn.
Villaen er beliggende på en 1.348 m² stor grund med skønne terrassearealer mod øst, syd og vest, hvilket gør, at solen kan nydes hele dagen, samt i bunden af haven findes et skønt orangeri.
Flot renoveret med en særdeles god planløsning, hvor forældre og børneafdeling er adskilt i hver sin ende med hvert sit badeværelse.
Boligen blev gennemgribende renoveret i 2007 med bl.a. tagpap, vinduer/ døre, gulvvarme i hele huset, badeværelse, køkken, centralstøvsuger mv.

Boligen er indrettet med: Stor kombineret entre og bryggers med bord og vask, skabsplads, naturgasfyr samt alle installationer - Fordelingsgang med udgang til sydøst vendt terrasse - Badeværelse med bruseniche, væghængt toilet samt arrangement med bordplade Caesarstone, Stone Mystery - To gode værelser - God regulær kombineret spise og opholdsstue med flot lysindfald fra dobbelt terrasse døre mod sydøst - Stort køkken-alrum med lyse klinker - Fra alrummet er der adgang til forældreafdeling med gennemgangsværelse som anvendes til påklædningsværelse - Soveværelse med indbygget skydedørsskabe og udgang til haven - Badeværelse med vaskesøjle, bruseniche, væghængt toilet og Caesarstone, Stone Mystery bordplade.

Der er gode parkeringsmuligheder på grunden samt en skøn todelt have med græs i det meste og gode terrassearealer i den resterende del, som er belagt med store fliser, der gør dem nemme at holde.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Tornbakkevej 6, Hulsig, Skagen
Sag: 15612254

Kontantpris 2.345.000
Ejerudgifter pr. mdr2.035
Boligareal m2157
Udhus m212
Carport areal m218
Bebygget areal m2 157
Grundareal m2 1348
Etager1
Antal værelser4
Antal stuer1
Byggeår1960
Ombygget2009
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter13.875 / 11.061
Udbetaling120.000
Ejerudgifter pr. mdr2.035

Boligen er set gange702

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Tornbakkevej 6, Hulsig, Skagen - 15612254

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Viking Banke 57
Skagen
Kontantpris2.195.000
Boligareal m2174