menu

Fantastisk rummelig villa i Østerby tæt på strand og centrum

I Østerby mellem gule Skagenshuse med røde tegltage på en blind vej i stille og roligt område findes denne spændende villa med plads til både familien og vennerne. Med en gåtur på små 400 meter står du med fødderne i sandet på den børnevenlige badestrand Sønderstrand ved et af Skagens velkendte vartegn Vippefyret. Ligeledes med en kort gåtur eller et par minutter på cykel befinder du dig i gågaden med alt, hvad du kunne ønske af specialbutikker, caféer og spillesteder, og samtidig nær Skagen Havn med de karakteristiske Pakhuse.

Denne villa gennemgik i 2016 en renovering fra kælder til kvist og fremstår i dag forsat velholdt, lys og indflytningsklart men stadig med bevarelse af huset originale sjæl. Samtlige af villaens 254 m² er veludnyttede med mange gode rum, hvor det kun er fantasien, der sætter grænserne.

Stueetagen indeholder: Hall med højt til loftet, trægulv, skabsplads og opgang til 1. sal samt trappe til kælder - Stue med trægulv og dobbeltdør til alrum - Lækkert lyst køkkenalrum med god spiseplads, brændeovn samt udgang til nordvestvendt træterrasse - Viktualierum - Badeværelse med klinker, gulvvarme, bruseniche og vaskesøjle.
1. sal: Hyggestue med trægulv og kvist med udsigt - 3 gode værelser med trægulv - Soveværelse med trægulv - Badeværelse med klinker, gulvvarme og bruseniche.
Kælder: Opgangsrum/kælderentré med udgang til parkeringsplads - Stort lege/spillerum med trægulv - Stort værelse med trægulv - Værelse med trægulv og teknikrum - Badeværelse med klinker, gulvvarme og bruseniche.

Villaen er opført i 1943 på en 463 m² stor grund med overskuelig og nem have. Med udgang fra køkkenalrum kommer man ud på nordvest vendt træterrasse med kig udover de klassiske gule Skagenshuse, hvor man kan sidde og nyde aftensolen. I haven findes også overdækket hyggekrog, som indbyder til hygge og samvær på lange sommerdage. Yderligere er der garage med plads til opbevaring og flisebelagt indkørsel med plads til 2-3 biler.
Udlejes i øjeblikket gennem Skagen Feriehusudlejning med mulighed for en lejeindtægt på omkring 150.000 kr. for udlejning af stueetage og 1. sal.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Museumsstien 7, Skagen
Sag: 15612209

Kontantpris 6.995.000
Ejerudgifter pr. mdr3.280
Boligareal m2157
Kælderareal m297
Garage areal m218
Bebygget areal m2 97
Grundareal m2 436
Etager3
Antal værelser6
Antal stuer2
Byggeår1943
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter41.289 / 32.918
Udbetaling350.000
Ejerudgifter pr. mdr3.280

Boligen er set gange1594

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Museumsstien 7, Skagen - 15612209

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Brøndumsvej 3
Skagen
Kontantpris7.200.000
Boligareal m2122