menu

Østerbyvej En af de mest eftertragtede adresser

Østerbyvej 10 sælges - Skal denne perle være din kontakt SKAGEN Mægleren nu før naboen. Denne lille perle med et boligareal på 101 m² ligger lige i hjertet af Østerby. Med denne beliggenhed er man kun 150 m. fra Brøndums Hotel, 400 m. fra den skønne Sønderstrand og 450 m. fra Vippefyret.

Dette Skagenshus kan benyttes som det fremstår men stadig med mulighed for at sætte sit eget præg, så perlen kan blive ens helt egen.

Dette hyggelige Skagenshus er beliggende på en 398 m² stor grund med perfekte parkeringsforhold 2-3 biler, helt ugeneret og lukket vestvendt gårdhave samt en skøn direkte sydvendt have med fin terrasse.

Skagenshuset, som har fået renoveret underetagen med gulvvarme, indeholder: Entre med klinkegulv og garderobe - Skønt hyggeligt lyst køkken med åbning ind til spiseplads - Badeværelse med bruseniche, arrangement med formstøbt vask og indbygget skab - Soveværelse med trægulv og skabsvæg - Spiseplads med trappe til første sal, udgang til sydvendt terrasse og have samt loft til kip - Hyggelig stue med synlige bjælker og trægulv.

Første salen rummer: Skøn lys repos med stor sydvendt kvist samt god plads til hygge - 2 store gavlværelser.

Yderligere er der et godt todelt udhus på 24 m² med mange anvendelsesmuligheder. Udhuset indeholder: Vaskerum godt med skabe, stålbord med vask, vaskesøjle og fjernvarmeinstallation - Udhus med skabe og plads til cykler og haveredskaber.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Østerbyvej 10, Skagen
Sag: 15612206

Kontantpris 7.900.000
Ejerudgifter pr. mdr4.788
Boligareal m2101
Udhus m224
Bebygget areal m2 65
Grundareal m2 398
Etager2
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår1880
Ombygget1990
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter44.859 / 35.479
Udbetaling395.000
Ejerudgifter pr. mdr4.788

Boligen er set gange7711

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Østerbyvej 10, Skagen - 15612206

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau