menu

Kystens Perle - Liebhaveri i absolut særklasse med havudsigt

SKAGEN Mægleren udbyder en af Skagens mest eftertragtede Liebhaverboliger, hvorfra man har panoramaudsigt over klitterne, havet og Grenen.
Østre Strandvej er en af de mest attraktive adresser i Østerby, fra boligen er man beliggende kun et stenkast fra klitterne og den populære, skønne og børnevenlige Sønderstrand ved Vippefyret.

Kystens Perle er opført i 2008, der er tale om en gennemført Liebhaverbolig, hvor der overhovedet ikke er gået på kompromis med materialevalget.
Boligen har en yderst velovervejet planløsning i to niveauer, hvor man har formået at få boligens funktionalitet og rummelighed til at gå op i en højere enhed - og på bedste vis er det lykkes at kombinere funktionalitet med det velkendte lys over Skagen og den enestående havudsigt, hvor man døgnet rundt kan opleve skibsfarten ved Skagen havn.

På Østre Strandvej 91 har man store ugenerte terrassearealer rundt om boligen, dermed mulighed for både sol og læ fra den første morgensol til de sene aftentimer.

Kystens Perle giver dermed de bedste forudsætninger for at nyde naturen, lyset, stranden og det hyggelige miljø i den gamle bydel i Østerby.
Denne skønne bolig er indrettet m: Underetage: Stor præsentabel hall m indmuret brændeovn, store vinduespartier og garderobe - Bryggers som kan adskilles via stor skydedør til hall, er m bord, vask og skydedørsskabe m teknik og m opbevaring - Viktualierum - Lækker vinkælder - Badeværelse m bruseniche og spa - 2 soveværelser m udgang til terrasse (henholdsvis mod vest og øst). Overetage: Udsigtsstue m indmuret brændeovn og Italiensk marmor klinker som fortsætter ud på den helt fantastisk sydvendt terrasse m panoramaudsigt - Stuen er beliggende i åben forbindelse m rigtig fin spiseplads og køkkenet, der er fra Lifa Design, her er både udgang til vestvendt træterrasse og nordvendt klinkebelagt terrasse m samme marmor klinke som resten af overetagen. På overetagen er der endvidere et soveværelse m skabsvæg og aircondition samt indgang til eget badeværelse.

På overetagen er der åben til kip og store vinduespartier med skydedøre, der på bedste vis forener inde- og udearealer. Endvidere er der dobbelt indbygget garage med el port - Hyggeligt anneks med varmepumpe - Store terrassearealer i henholdsvis marmor klinker og hårdt træs terrasser - 2 ugenerede udendørsbrusere. En Liebhaverbolig, der skal opleves.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Østre Strandvej 91, Skagen
Sag: 15612166

Kontantpris 18.900.000
Ejerudgifter pr. mdr5.480
Boligareal m2169
Kælderareal m2114
Udhus m211
Carport areal m237
Bebygget areal m2 98
Grundareal m2 455
Etager2
Antal værelser4
Antal stuer1
Byggeår2008
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter107.625 / 84.381
Udbetaling945.000
Ejerudgifter pr. mdr5.480

Boligen er set gange3849

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Østre Strandvej 91, Skagen - 15612166

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau