menu

Østerby - Roligt og ugeneret beliggenhed få hundrede meter fra Sønderstrand

I hjertet af Østerby skønt tilbagetrukket og kun 319 m til Vippefyret, findes denne skønne Skagensvilla som blev opført i 2014 på en 462 m² stor grund. Villaen har adresse på Kjeldergangen, hvor der også er indkørsel, men har man flere biler, er der også mulighed for indkørsel fra Østerbyvej.
Villaen har et boligareal på 169 m² fordelt på 108 m² i stueplan og 61 m² på første sal - yderligere er der i grundplan indbygget udhus på 13 m².
Grunden er indrettet med stor virkelig flot gårdhave mod vest med sildebens fliser, lang indkørsel med kørespor fra Østerbyvej, parkeringsplads fra Kjeldergangen, sydøst vendt træterrasse og mindre græsareal samt ugeneret udebruser.~

Skagensvillaen indeholder: Entre klinkegulv - 13 m² værelse / udhus - Bryggers med klinkegulv, udgang til haven, bord med vask og vaskemaskine - Kontor/ værelse med skydedør - Stort lyst køkken alrum med trappe til 1. sal, udgang til skøn sydøst træterrasse - Invita køkken med spot i loft - Badeværelse med bruseniche og arrangement i HTH - Stort værelse/ TV stue med udgang til syd haven.~

1. sal indeholder: Repos med kvist mod syd og nord og præsentabel trappe - Værelse med kvist mod syd og loft til kip - 2 Værelse med vindue mod øst - Badeværelse med bruseniche, klinkegulv med gulvvarme og væghængt toilet.

I denne flotte og godt beliggende Skagensvilla er der gulvvarme i hele stueplan og derudover er der genveks anlæg.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Kjeldergangen 3, Skagen
Sag: 15612126

Boligareal m2169
Udhus m25
Bebygget areal m2 121
Grundareal m2 462
Etager2
Antal værelser5
Antal stuer2
Byggeår2014
Energiklasse

Boligen er set gange4664

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Kjeldergangen 3, Skagen - 15612126

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau