menu

Sommerhus i naturskønne omgivelser i attraktive Hulsig

Sommerhuset er beliggende på en 2.980 m² stor naturgrund med parkeringsareal et stykke inde på grunden, hvor træterrassen starter og fører direkte op til sommerhuset. Der er endvidere træterrasse hele vejen rundt om dette fine sommerhus.Dette skønne sommerhus er opført i 1984 og har et boligareal på 80 m² med indbygget udhus på 12 m2 til opbevaring. Derudover findes der på nordsiden en bjælkehytte med flere udnyttelsesmuligheder. Hele vejen rundt huset er der lagt terrasse i hårdt træ, og man har mulighed for at nyde morgensolen på østvendt side, såvel som eftermiddags- samt aftensolen på den vestvendte delvist overdækket terrasse. Indendørs fremstår rummene lyse og vedholdte. Der er loft til kip med tre ovenlysvinduer, hvilket giver et helt unikt lys, skønt åbent køkken til spiseafdeling hvilket begge dele bidrager til en god rummelig fornemmelse i huset.Indretning: Lys fordelingsgang - Værelse - Badeværelse med bruseniche og vasketørremaskine - Værelse - Soveværelse - Flot køkken - Spiseplads med åbenforbindelse til stue og køkken - Opholdsstue med varmepumpe og pillebrændeovn samt udgang til vestvendt delvis overdækket terrasse.Med denne beliggenhed opnår man et væld af muligheder, hvad end det er en tur i skoven eller ned at bade på stranden eller en tur til Råbjerg Mile som er indenfor en rask cykeltur. Ønsker man at opleve den skønne atmosfære i Skagen, ligger byen ligeledes kun 13 km. væk og med mulighed for at tage turen via en hyggelig cykelsti gennem naturen på Skagen Odde eller Skagensbanen.Kontakt SKAGEN Mægleren for yderligere info om dette særdeles skønne sommerhus.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Hyttevej 7, Skagen
Sag: 15612013

Boligareal m280
Bebygget areal m2 92
Grundareal m2 2980
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår1984

Boligen er set gange7593

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Hyttevej 7, Skagen - 15612013

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Alkevej 29, Klitlund
Ålbæk
Kontantpris1.850.000
Boligareal m275