menu

Attraktiv ejendom beliggende i naturskønne omgivelser

Har du en drøm om at bo i naturen på Skagen Odde tæt på hav og med et par heste i baghaven? Nu har du mulighed for at købe denne ejendom, der med sin unikke beliggenhed befinder sig nær det historiske Kandestederne og blot 12 km. fra den stemningsfulde og kulturrige Skagen by.

Boligen er opført i 2015 med højt til loftet og med fokus på tidens præg. Denne fantastiske bolig er klar til at flytte direkte ind i og danne rammerne for jeres nye hjem. Bebyggelsen ligger på en 17.139 m2 stor grund. Hovedbygningen er på 241 m2, hvoraf 197 m2 udgør boligarealet, 31 m2 indbygget garage samt 13 m2 indbygget udhus. Til ejendommen findes der også en fritliggende isoleret garage på 50 m2 med elhejseport og varmepumpe. I hele huset er der gulvvarme, som varmes op med jordvarme. Man har med de 300 m2 flisebelagt terrasser rundt huset gode udnyttelsesmuligheder for at få mest mulig ud af solen året rundt. Ved indkørsel til ejendommen finder man en stor præsentabel gårdsplads med gode parkeringsmuligheder.

Der er rig mulighed for hestehold, da der på grunden omkring huset er hegnet ind til folde samt bygget løsdrift syd for ejendommen. Ligeledes er der sat hegn op til 20x40 m. ridebane. Det er muligt at leje ekstra jord. Ejendommen er omringet af pragtfulde naturarealer, som emmer af dyreliv hele året rundt, hvilket giver en udsigt, som er noget helt særligt.

Denne villa indeholder: Entré og bryggers med vaskemaskine og tørretumbler samt udgang til garage - Kontor - Fordelingsgang med udgang til sydvest vendt terrasse - Badeværelse med bruseniche - Tre store værelser med skydeskabe - Badeværelse med bruseniche - Soveværelse med skab - Køkkenalrum med god spiseplads, stue med brændeovnsindsats og stort vinduesparti, som giver et fantastisk lysfald, samt udgang til både sydvest og sydvendt terrasse.


Kontakt SKAGEN Mægleren for mere information på denne ejendom på 7010 4622.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Lundholmvej 5, Hulsig, Skagen
Sag: 15611941

Kontantpris 4.995.000
Ejerudgifter pr. mdr2.415
Boligareal m2197
Garage areal m250
Bebygget areal m2 241
Grundareal m2 17139
Etager1
Antal værelser5
Antal stuer1
Byggeår2015
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter21.340 / 18.256
Udbetaling250.000
Ejerudgifter pr. mdr2.415

Boligen er set gange3936

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Lundholmvej 5, Hulsig, Skagen - 15611941

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau