menu

Wolles Hus – Rullestuen – Loiuses Hus sælges

Wolles Hus – Rullestuen – Loiuses Hus sælges
Vi udbyder et hus som har været en del af Skagens historie siden 1825, nok et af de mest sete og omtalte huse efter kunstnerboligerne.
I 1825 lod købmand Christen Degn huset opføre som fælleshus – De første bygninger i Erik Brøndums gæstgivergård opførtes i 1874.
I 1883 købte fisker Christen Olesen, kaldet Kræn Wollesen, gæstgivergården. Han fik i 1885 udvidet med udskud på hele nordsiden.
I 1844 lod Madam Brøndum af gamle materialer opføre en tilbygning i øst gavlen – Louises Hus.
I 1962 blev bygningen istandsat under ledelse af kgl. Bygningsinspektør Leopold Teschl.

Gæstgivergården består af de 3 små sammen byggede huse, Wolles Hus, Louises Hus samt Rullestuen.
De små hyggelige huse emmer af nostalgi og historie, og fremstår i dag særdeles velholdte. Rullestuen og Louises hus er lagt sammen til en bolig.
Gæstgivergården ligger særdeles idyllisk, med Brøndums Hotel og Skagens Kunstmuseum som naboer, placeret midt i Østerby. Herfra ligger Skagen for sine fødder, den skønne Sønderstrand som indbyder til en frisk morgendukkert, Skagen Havn med skønne fiskerestauranter, hvor de mange lystbåde lægger til og skaber en hyggelig stemning, Skagen gågade med de mange specialbutikker og cafeer, ikke at forglemme bor man kun et stenkast fra Slager Munk, og ikke mindst den smukke natur ved Vippefyret.
Uanset hvilken af de små snoede veje i Østerby man vælger, ender man et smukt og roligt sted.
De tre små huse er beliggende på en 778 m² stor grund, hvor husene adskiller grunden med ro og skønne terrasser på sydsiden, og grønne arealer og masser af liv på nordsiden.
Boligerne indeholder: Wolleshus: Entre via stalddør – Køkken med gulvvarme og spiseplads – Badeværelse med gulvvarme – Soveværelse med skabe – Soveværelse med skydedørsskabe – Stue med udgang til lækker ugeneret sydøst vestvendt gårdhave.
Rullestuen/ Louises Hus: Overdækket indgang – Entre med skabe -Badeværelse bruseniche og gulvvarme – Kombineret opholds og spisestue med loft til kip og brændeovn – Køjeværelse med udgang til sydvestvendt gårdhave – Soveværelse med udgang til gårdhaven – Køkken med loftlem til hems – Badeværelse med bruser – Hems med 2 sovepladser.
Ejendommen udlejes privat og giver en ca. indtægt til ejer på kr. 160.000,- årligt. Køber skal respektere alle allerede indgået udlejninger.
Denne enestående ejendom er et sjældent syn og fortjener et besøg.
De 3 små huse har sommerhusstatus.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Anchersvej 5, Østerby, Skagen
Sag: 15611721

Boligareal m2102
Udhus m218
Bebygget areal m2 102
Grundareal m2 778
Etager1
Antal værelser4
Antal stuer2
Byggeår1877
Ombygget1974

Boligen er set gange5744

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Anchersvej 5, Østerby, Skagen - 15611721

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Dødningebakken 53, Kandestederne
Skagen
Kontantpris4.995.000
Boligareal m2144