menu

Pragtfuld herskabsvilla med en skøn beliggenhed midt i Vesterby.

Denne herskabsvilla er midt i den eftertragtede bydel Vesterby, som ligger i kort afstand fra Skagen havn, den hyggelige gågade, børnevenlig strand ved Damstederne og Byfogedskoven. Kvarteret er kendetegnet ved de små snoede veje, den idylliske ro, og ved Kystmuseet.

Villaen fungerer i dag som en del af Badepensionatet Marienlund men nu sælges de 2 ejendomme hver for sig.
Villaen rummer et samlet areal på 297 m² bolig fordelt med 172 m² i stueplan og 125 m² på 1. sal. Villaen er med indkørsel fra både Vesterled & Fabriciusvej, til en gårdsplads belagt med fliser og parkeringsareal.

Bygningen er nænsomt restaureret og indeholder: Flot reception med trappe til overetagen – Køkken som i dag fungere som et restaurationskøkken – Bryggers/ grovkøkken med udgang - Elegant stor spisestue med højt til loftet – Daglig/ hyggestue med udgang til den sydvendte have – Opholdsstue med muret pejs (som pt. er lukket) – Dobbelt værelse – Lille mellemgang – Badeværelse med bruseniche, toilet og vask – Flot præsentabel hall med trappe til 1. sal.

1. sal indeholder: Hyggelig fordelingsgang med små disponible rum bl.a. teknik rum og opbevaring – 4 store dobbeltværelser med flot kig over Vesterby samt indgang til eget badeværelse med bruseniche, vask og toilet – På gangen er der ekstra toilet med vask.

En helt igennem fantastisk ejendom som syder af ren Badehotels stil.

Alt fremtræder som en harmonisk og hyggelig enhed i det i idylliske Vesterby kun få minutters gang til det pulserende Skagen Midtby.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Fabriciusvej 8, Vesterby, Skagen
Sag: 15611620

Boligareal m2107
Erhvervsareal m2206
Udhus m29
Bebygget areal m2 172
Grundareal m2 951
Etager2
Antal værelser5
Antal stuer3
Byggeår1840
Ombygget2006
Energiklasse

Boligen er set gange1479

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Fabriciusvej 8, Vesterby, Skagen - 15611620

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau