menu

Attraktivt sommerhus i Skagensstil velbeliggende midt i Gl. Skagen.

Vi udbyder et gennemført sommerhus midt i den skønne natur i et af Gl. Skagens attraktive kvarterer. Fra sommerhuset er man beliggende kun ganske få hundrede meter fra stranden og de smukke klitarealer ved Vesterhavet. Sommerhuset har en 900 m² stor grund, som grænser op til og ind i det store fælles friareal, hvor man har formået at skabe en fuldstændig ugenert beliggenhed i have og på sommerhusets terrasse. Med adressen på Redningsvej 10 har man en tilbagetrukket placering, og alligevel er man i gåafstand til det velrenommerede Ruths Hotel samt de velkendte seværdigheder ved Solnedgangspladsen og Sømærket i Gl. Skagen. Sommerhuset giver de bedste muligheder for at nyde den uspolerede natur og det idylliske liv i og omkring Gl. Skagen.

Sommerhuset er grundmuret og med det karakteristiske røde tegltag og de pudsede murstensvægge både ude og inde. Sommerhuset er opført i 1983 og har et boligareal på 139 m², heraf 46 m² på tagetagen. Sommerhuset fremstår med en god planløsning fordelt på store opholdsarealer, to badeværelser og fire soverum. Til sommerhuset er der i øvrigt en indbygget isoleret garage samt en helt fantastisk ugeneret gårdhave/ terrasse på ca. 200 m² der vender mod syd, øst og vest og som grænser optil stort friareal.

Dette unikke sommerhus er indrettet med: Entre - Værelse med skab - Værelse/ kontor med skab - Soveværelse med indbygget skabe og indgang til badeværelse - Badeværelse fra 2001 med bord og dobbelt vask, el gulvvarme, bruseniche og vaskemaskine -
Badeværelset er renoveret i 2003 og er med bruseniche, bord med vask og el gulvvarme - Køkken alrum med halvmur til spiseplads og TV stue med brændeovn, 4 faget dørparti mod syd samt trappe til 1. sal.

1. sal er indrettet med: Skøn lys repos med gennemgangslys via Velux vinduer mod syd og nord - Stue ligeledes med fantastisk lysindfald fra både syd, nord og vest samt loft til kipe - Værelse med fyrtræs gulve og Velux - Udgang til uudnyttet loftrum over garage og badeværelse.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Redningsvej 10, Gl. Skagen, Skagen
Sag: 15611617

Kontantpris 5.795.000
Ejerudgifter pr. mdr4.884
Boligareal m2139
Bebygget areal m2 124
Grundareal m2 900
Etager1
Antal værelser4
Antal stuer2
Byggeår1983
Ombygget2005

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter24.067 / 20.972
Udbetaling290.000
Ejerudgifter pr. mdr4.884

Boligen er set gange3135

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Redningsvej 10, Gl. Skagen, Skagen - 15611617

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Redningsvej 28, Gl. Skagen
Skagen
Kontantpris6.195.000
Boligareal m2168
Redningsvej 22, Gl. Skagen
Skagen
Kontantpris6.195.000
Boligareal m2150