menu

Grævlingevej, Kvalitet, Stor grund, Lækkert sommerhus i gode materialer

Fantastisk lækkert sommerhus med alt hvad hjertet begærer, som er opført i 2007 på en 4.152 m² stor naturgrund med små klitter og en let beplantning.~
Lodskovvad er et naturskønt område, som en del af Råbjerg Plantage der støder op til Råbjerg Mile. Grundene i og omkring Grævlingevej er udstykket med store grunde, hvilket giver godt lys og luft mellem husene.

Sommerhuset har et bebygget areal på 176 m² hvoraf 45 m² er carport og 13 m² er isoleret teknikrum, de resterende 118 m² er et godt indrettet boligareal med helt igennem dejligt lys fra de store vinduespartier.

Sommerhuset er i høj kvalitet og med mange lækre detaljer som: Solceller, jordvarme, centralstøvsuger, Dinesen plankegulve i fulde længder, træ-alu vinduer, udendørs bruser, terrasser hele vejen rundt om huset og~ indeholder: Bryggers med bord, HTH skabe, Miele vaskemaskine, og skiffergulv - Soveværelse med skydedørsskabe og udgang til terrasse - Badeværelse med bruseniche, formstøbt vask og HTH skuffer, sorte klinker samt ovenlys Velux vindue – husets hjerte indeholder køkken, spiseplads samt stue, med loft til kip. HTH køkken med ovenlys Velux vinduer, udgang til terrasse.~ Fantastisk lys i hele rummet. Endvidere er der udgang til terrasse mod syd og vest - Værelse med skab - Stort værelse med skydedørsskabe og udgang til vest. Over begge værelser er der hems. Hele sommerhuset er med Dinesen trægulve i fulde længder. Der er gulvvarme i alle rum.~

Desuden er der 13 m² isoleret teknikrum med skiffergulv, bord med vask, varmepumpe, centralstøvsuger og fryser. Over den store integrerede dobbelte carport er der et fuldt loftrum, hvor også inverterne til solcellerne er placeret.

Mod øst er der et redskabsskur.

Dette sommerhus er helt igennem et skønt og lækkert hus med en skøn grund hvor roen kan nydes til fulde.

Grævlingevej 48, Lodskovvad, Ålbæk
Sag: 15611579

Boligareal m2118
Bebygget areal m2 176
Grundareal m2 4152
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår2007

Boligen er set gange1523

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Grævlingevej 48, Lodskovvad, Ålbæk - 15611579

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Vagtbakken 3, Kandestederne
Skagen
Kontantpris2.465.000
Boligareal m260
Dødningebakken 3, Kandestederne
Skagen
Kontantpris2.950.000
Boligareal m2187
Grævlingevej 52, Lodskovvad
Ålbæk
Kontantpris2.395.000
Boligareal m2156
Blåbærvej 29, Napstjert
Jerup
Kontantpris2.195.000
Boligareal m285
Alkevej 12B
Ålbæk
Kontantpris2.495.000
Boligareal m288