menu

Godt beliggende andelsbolig nær åbne vider

Andelsboligen er beliggende i et dejligt roligt kvarter tæt på dejlige naturområder. Der er 10 minutters gang til dejlige Nordstrand samt ~kort afstand til Guldmajssøen, hvor madpakken kan nydes i naturskønne omgivelser.
Skagens ene skole samt vuggestue/børnehave ~ligger 5 minutters gang fra andelsboligen, der er godt 10 minutters gang til Skagens anden skole samt Skagen Bryghus, centrum og indkøbsmuligheder.

Andelsboligforeningen, som blev opført i 2008, består af 40 nydelige andelsboliger hver med egen lukket have og carport.~

Andelsboligen har et boligareal på 110 m² med tilhørende carport, godt udhus, 2 parkeringspladser samt dejlig lukket have og stor terrasse direkte mod syd hvor solen kan nydes hele dagen.

Andelsboligen indeholder: Entre med åben forbindelse til bryggers med vaskemaskine, skabe og bord med vask samt klinkegulv - Badeværelse med bruseniche, toilet og bordarrangement - Soveværelse med indbygget skabe - Køkken med spiseplads og åbenforbindelse til stue med god spiseplads og udgang til god lukket terrasse - Godt værelse med trægulv - Stort værelse med skydedørsskabe og trægulv (kan nemt lægges til stuen)

Boligen er med ludbehandlede trælofter, gulvvarme i hele boligen med fjernvarme.~

Sælger kan være interesseret i at bytte med villa i Skagen.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Lønningen 11, Skagen
Sag: 15611545

Kontantpris 265.000
Boligareal m2110
Carport areal m224
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår2008
Energiklasse
Mdl. boligydelse7.101
Mdl. forbrugs udg. a/c591

Boligen er set gange2830

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Lønningen 11, Skagen - 15611545

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau