menu

Sjældent udbudt ejendom beliggende i hjertet af Østerby

Er du til ejendom i ren Skagen stil, lækre ugeneret udenoms arealer, gå afstand til Sønderstrand, Brøndums Hotel, Skagen Museum samt meget mere, er dette ejendommen for dig.

Skagenshuset er opført i år 1800 og er løbende blevet renoveret senest i 2018, hvor stueplan blev renoveret med gulve, lofter, køkken, badeværelse mv.
Huset har et boligareal på 161 m² og er beliggende på en 548 m² stor helt lukket og ugeneret grund midt i dejlige Østerby.
Grunden er indrettet med parkeringsareal til 2 biler, skøn ugeneret gårdhave mod sydøst, lille terrasse ved anneks samt ugeneret aftenterrasse mod nordvest.

Huset indeholder: Entre med gulvvarme og skabe - Badeværelse med bruseniche, væghængt toilet, vask og gulvvarme - Værelse med skydedørsskabe og viking fyrplanker - Hyggelig stue med loft til kip og spot og fyrplanker samt udgang til gårdhave - Spisestue med fyrplanker, synlige bjælker og udgang til gårdhaven samt åbning til køkken - Soveværelse med skydedørsskabe, fyrplanker og udgang til gårdhaven samt aircondition og synlige bjælker – Køkken fra 2018 – Baggang/ bryggers med bord vask og plads, Depotrum med elvarme – Mellemgang med trappe til 1. sal.

1 sal indeholder: Køkken i åbenforbindelse til spiseplads - Stort lyst og venligt åbent rum inddelt med kombineret soveværelse og stue med synlige bjælker - Badeværelse bruseniche, toilet og vask. Hele første salen er indrettet som en selvstændig lejlighed og kan nemt indrettes med flere værelser.
Anneks i gårdhaven med kombineret opholds og soveværelse – Thekøkken og badeværelse.
yderligere er der redskabsrum med helt ny revledør og depot rum.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Mikkel Jennes Vej 1A, Østerby, Skagen
Sag: 15611411

Kontantpris 6.900.000
Ejerudgifter pr. mdr3.349
Boligareal m2161
Udhus m210
Carport areal m223
Bebygget areal m2 114
Grundareal m2 548
Etager2
Antal værelser4
Antal stuer2
Byggeår1800
Ombygget2006
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter27.880 / 24.512
Udbetaling345.000
Ejerudgifter pr. mdr3.349

Boligen er set gange3302

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Mikkel Jennes Vej 1A, Østerby, Skagen - 15611411

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau