menu

Før Lokomotiv-værksted - Nu moderne og arkitektonisk bolig

Det gamle værksted blev forvandlet til en moderne sommerbolig i årene 2013 & 2014, hvor ALT er nyt indenfor. Udvendigt er den bevaringsværdige skal herunder røde facadeteglsten og den store port nænsomt renoveret.

Det gamle værksted blev tegnet af arkitekt Ulrik Plesner og opført i 1929 i en jernbetonkonstruktion. Derefter er den muret op i røde teglsten. I dag er ejendommens anvendelse sommerbolig og fremstår top-moderne med bl.a. fjernstyret lys, varme og alarm via IHC og SMS. Ejendommen er ombygget med sans for kvalitet men med respekt for arkitekturen og ejendommens tidligere funktion. Ejendommen har mange lækre detaljer, fx er den gamle smøregrav genanvendt som vinkælder, hvor de gamle togskinner er bevaret og danner rammen hvor pansergals er ilagt, således at der er kig til vinkeælderen fra stuen.

Bag de gamle røde teglsten og den gamle markante port findes denne unikke sommerbolig, som indeholder: Entre med nålebanket rå ståltrappe med trin i røget eg til 1. sal, loft til kip og garderobe - Gangareal med depot/ teknikrum - Skabsgang til soveværelse og badeværelse med Vola armatur, bruseniche, væghængt toilet og håndvask - Håndlavet snedkerkøkken med Corian bordplade, kvalitets hvidevare herunder Gagganau ovn - Fantastisk alrum med spiseplads, Gaspejs og vinkælder - Når den gamle markante port i gavlen åbnes brager lyset ind gennem det store vinduesparti i gavlen.

1. Salen på denne unikke sommerbolig indeholder: Repos/ gangareal med plads til hjemmekontor og med kig ned i køkkenet og entreen - Badeværelse med Vola armatur, bruseniche, væghængt toilet samt vask - Soveværelse i gavlen mod øst - I gavlen mod vest er der indrettet en skøn lys opholdsstue med kig ned i alrummet og ud via det store vinduesparti i gavlen. Herfra er der kig til banagården og enden af gågaden.

Denne bolig er fyldt med lækre detaljer som: Gulvvarme overalt i stueetagen - Indbygget højtalere med Sonos - Vinkælder med konstant 14 grader - Præmieret i år 2016 af Skagen byfond.

Endvidere er der 2 parkeringspladser, lille skur med plads til gril og 3 cykler og ikke mindst på bygningens sydside, er der udført en fin integreret træterrasse afskærmet med en lav sortmalet træbrystning.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Remisen 17, Skagen
Sag: 15611226

Kontantpris 4.395.000
Ejerudgifter pr. mdr2.556
Boligareal m2137
Bebygget areal m2 86
Grundareal m2 197
Etager2
Antal værelser3
Antal stuer2
Byggeår1929
Ombygget2015
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter19.142 / 16.356
Udbetaling220.000
Ejerudgifter pr. mdr2.556

Boligen er set gange5720

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Remisen 17, Skagen - 15611226

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Mikkel Jennes Vej 1
Skagen
Kontantpris4.895.000
Boligareal m2141
Niels Ottesens Vej 1
Skagen
Kontantpris4.500.000
Boligareal m244
Vejmandssti 1
Skagen
Kontantpris4.195.000
Boligareal m2210