menu

Kokholms Hotel i Kandestederne

Historisk badehotel med smuk beliggenhed nær stranden og med udsigt til Råbjerg Mile.
Med afsæt i en gammel landbrugsejendom byg-gede Kresten Kokholm i 1906 Kokholms Hotel. Det blev en succes og hotellet blev udvidet i flere omgange. I sin nuværende skikkelse daterer byg-ningerne sig fra 1938 med en tilbygning fra 1993.
Ejendommen har alle årene været drevet som hotel, siden 2008 som en del af nabohotellet, Hjorths Hotel. Nu ønsker indehaverne imidler-tid at frasælge Kokholms Hotel på en 3.800 kva-ratmeter stor naturgrund.
Kokholms Hotel er smagfuldt indrettet med 10 værelser, alle med eget bad, opholdsstue samt stor spisestue/mødelokale med siddeplads til 40 personer. Alle møbler og øvrigt inventar følger med i handelen.

Lokalplanen giver mulighed for at benytte ejendommen som hotel, kursuscenter e.l. Den kan også benyttes som to sommerboliger eller som ferieværelser.

Kokholms Hotel vil være den perfekte ramme om virksomhedens kurser, konferencer, produktlanceringer, modtagelse af internationale forretningsforbindelser m.v. eller som ferietilbud til medarbejderne.

Ejendommen indeholder - Hall hvorfra der er trappe til overetage der indeholder 5 værelser hvor der er udgang til terrasse - der er eget bad og toilet på alle 5 værelser.

Stueplan er fordelt med: Fordeler gang til 5 gode værelser med eget bad og toilet - Pæn præsentabel entre - 2 toiletter - Teknikrum - Spisestue møbleret med borde og stole til 40 siddende gæster samt et mindre køkken i forbindelse hermed - Opholds og pejsestue med flere sofagrupper og med udgang til 2 store terrasser hvorfra der er smuk udsigt op til Råbjerg Mile.

Ejendommen oser af badehotel atmosfære og er ligeledes møbleret og har farvevalg som anvendt i mange badehoteller.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Vesterhvarre 6, Kandestederne, Skagen
Sag: 15611197

Kontantpris 10.500.000
Ejerudgifter pr. mdr11.807
Boligareal m2484
Erhvervsareal m21851
Bebygget areal m2 346
Grundareal m2 3800
Etager1
Antal værelser10
Antal stuer2
Byggeår1938
Ombygget1993

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter46.949 / 38.969
Udbetaling525.000
Ejerudgifter pr. mdr11.807

Boligen er set gange7313

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Vesterhvarre 6, Kandestederne, Skagen - 15611197

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau