menu

Rummelig villa med mange muligheder tæt ved skolerne

Dette spændende hus er beliggende centralt i Skagen, tæt ved skolerne, daginstitutioner, idrætscenter samt centrum, hvor der året rundt oser af hygge og spændende arrangementer. Der er en god lukket have, hvor der er en dejlig træterrasse, drivhus, en vestvendt gård/terrasseareal, hvor aftentimerne kan nydes. Til huset hører en 34 m² stor garage.

Villaen er opført i 1949 og beliggende på en 820 m² stor grund. Villaen er opdelt i flere enheder, hvilket gør at der er mange muligheder med boligen. I dag bliver den ene del af huset brugt som fast beboelse. I den anden del er der i alt 3 værelser, som har fælles køkken og bad.

Villaens boligareal er i alt på 230 m² og er inddelt med: Privat bolig: Entré - Trappe til 1. sal som indeholder dagligstue med frie originale bjælker, udgang til vestvendt balkon og sydvendt fransk altan. Stueplan indeholder endvidere: Stort kombineret køkken, spiseplads og stue med ask trægulv, hvorfra der er udgang til træterrasse via dobbelt terrassedør og nedgang til kælder - Mellemgang - Stort badeværelse med bruseniche, vask og plads til badekar - Soveværelse med skabe.
Værelsesafdeling indeholder: Hovedentré med trappe til 1. sal - Stort soveværelse med skabe - Nyere køkken - Baggang m. lille trappe til to rum samt udgang til terrasse - Trappe til kælder med vaske/fyrrum - Den smukke trappe i hovedentréen fører op til 1. sal som er indrettet med: Badeværelse m. gulvvarme, bruseniche, vask og skab - Repos - Værelse med skabe - Stort soveværelse med fransk altan.

Dette er en villa som skal opleves.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Skagavej 149, Skagen
Sag: 15611191

Boligareal m2230
Kælderareal m273
Garage areal m234
Bebygget areal m2 142
Grundareal m2 820
Etager2
Antal værelser5
Antal stuer2
Byggeår1949
Energiklasse

Boligen er set gange910

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Skagavej 149, Skagen - 15611191

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Bundgarnsvej 20
Ålbæk
Kontantpris1.495.000
Boligareal m2107
Søvej 4
Ålbæk
Kontantpris1.475.000
Boligareal m2186