menu

Gennemrenoveret Skagenshus med udsigt ud over Kattegat i Vesterby

Skøn vedligeholdelsesfri grund i 2. række i Vesterby med kort afstand fra skøn badestrand, Fortidsminderne, Drachmanns Hus, Byfogedskoven mv. Skagenshuset som udbydes til salg ligger på denne vedligeholdelsesfrie grund som er tilbagetrukket således, at den ligger i ly for vejr og vind og i gåafstand til Skagens Havn med dets maritime spisesteder og til Skagen centrum med de mange charmerende detailbutikker.

Skagenshuset er beliggende på en 550 m² stor grund, som er anlagt med flisebelægning, træterrasse og enkelte bede, hvilket der gør den næsten vedligeholdelsesfri. Tilhørende Skagenshuset er en stor indkørsel, der ender ved garage og anneks og skøn flisebelagt gårdhave/ terrasse med rigelig mulighed for sol.

Skagenshuset, er nyt fra top til tå hvor det eneste der er genanvendt er soklen og facadestenene, som i dag er pudset over og malet gul, indeholder: Entre med loft til kip med kig op til 1. sal - Godt værelse med trægulv og skabe - Soveværelse med skabsvæg og trægulv - Badeværelse med bruseniche, gulvvarme og nyt arrangement - Stort alrum/ stue med trappe til 1. sal, åbent til køkken og glaskarnap med gulvvarme og udgang til skøn ugeneret gårdhave - HTH Køkken i åbenforbindelse til alrum - Bryggers med bord med vask, skabe og vaskemaskine.
1. Sal. indeholder: Repos med kig ned i entre - 2 gode værelser i nordgavlen - Flot lyst badeværelse i øst kvisten med bruseniche, toilet og arrangement med vask og skab - Fantastisk lys opholdsstue med udgang til altan mod vest hvor der er den skønneste udsigt over Kattegat både fra altan og stue.

Endvidere er der garage og skønt anneks med udgang til gårdhaven.

Et helt fantastisk, mere eller mindre nybygget, Skagenshus som fremstår indflytningsklart og i nogle gode materialer.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Vestre Strandvej 52, Skagen
Sag: 15611123

Kontantpris 6.695.000
Ejerudgifter pr. mdr2.909
Boligareal m2178
Carport areal m236
Bebygget areal m2 110
Grundareal m2 550
Etager2
Antal værelser4
Antal stuer2
Byggeår1999
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter29.584 / 24.671
Udbetaling335.000
Ejerudgifter pr. mdr2.909

Boligen er set gange3701

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Vestre Strandvej 52, Skagen - 15611123

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Østerbyvej 2
Skagen
Kontantpris6.995.000
Boligareal m2152
Skovvej 6A
Skagen
Kontantpris6.395.000
Boligareal m2141