menu

Lækker Skagensvilla, der er placeret i 1. klitrække

Med sin beliggenhed i 1.klitrække kan man hører Vesterhavets brusen, hvorfra der ligeledes er nem adgang via sti til Vesterhavet. Fra Skagensvillaen er man i gåafstand til mange af GL. Skagens seværdigheder som Ruths Hotel, Sømærket og Solnedgangspladsen.
Skagensvillaen er opført i 2010, med klassisk Skagensgule facader og rødt tegltag, og fremstår i dag stadig som nyt. Den er opført i 1½ plan med fuld kælder og har et samlet disponibelt areal på 293 m² + 28 m² integreret garage. Endvidere er der en lækker ugenert og lukket gårdhave mod syd, terrasse mod nordvest samt 3 altaner, hver især med en flot udsigt.
Villaens 194 m² store boligareal indeh.:Entre/fordelingsgang med trappe til kælder og 1. sal samt udgang til garagen, værelse med skabe og udgang til vestterrasse og gårdhaven mod syd, badeværelse med glasbruseniche og Unoform arrangement, 2 værelser med skabe og udgang til terrasse mod vest, stort soveværelse med skabe, udgang til terrasse mod vest og adgang til eget badeværelse med bruseniche og arrangement fra Unoform. Trinene på trapperne, gulvene i værelser og på 1. sal er Dinesen planker - gulvene i entre/ gang, badeværelser, garage og i kælderen er Travertin.
1.sal indeh.: Unoform køkken med udgang til sydvendt altan og arbejdsø, der adskiller køkken og spiseplads, spiseplads med åben pejs, som adskiller spisepladsen fra stuen samt udgang til vestvendt altan, stue med udgang til nordvendt altan, hvorfra man kan skimte Vesterhavet. Fra 1. sal har man udgang til alle 3 altaner, hvorfra man kan nyde solen på alle tidspunkter af dagen. Hele 1. salen har et fantastisk lysindfald grundet de store vinduespartier.
Kælderen indeh.: Teknikrum, stor rummelig hyggestue, toilet, bryggers med bordarrangement og hævet vaskefaciliteter, fantastisk baderum med nedsænket spabad, dobbelt bruseniche, sauna og toilet, viktualierum.
Ydermere har denne lækre Skagensvilla følgende detaljer: Grundmuret, genveksanlæg, centralstøvsuger, gulvvarme i alle plan, zinktagrender, kviste og lamper mv.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Klitrosevej 14, Gl. Skagen, Skagen
Sag: 15611114

Kontantpris 14.400.000
Ejerudgifter pr. mdr5.959
Boligareal m2194
Kælderareal m2134
Bebygget areal m2 129
Grundareal m2 700
Etager1
Antal værelser5
Antal stuer2
Byggeår2010
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter63.858 / 53.264
Udbetaling720.000
Ejerudgifter pr. mdr5.959

Boligen er set gange7467

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Klitrosevej 14, Gl. Skagen, Skagen - 15611114

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau