menu

Sjældent udbudt 1 plans Skagensvilla på blind vej i Østerby

Ejendommen ligger centralt placeret i Østerby, tæt på bydelens mange seværdigheder som f.eks. Det Hvide Fyr, Vippefyret, Sønderstrand og Michael og Anna Anchers hus. Oddevænget 9 er placeret i et idyllisk villakvarter, hvor man er afskærmet fra trafikken til og fra Grenen.
Hovedhuset er opført som en klassisk Skagensvilla, hvor villaen er meget velholdt med gulmalet facader, rødt tegltag med de klassiske hvide blonder. Ejendommen råder over en flot og velholdt sydøstvendt have, med en skærmet terrasse, en smuk overdækket terrasse samt et skønt lille havehus med rødt tegltag. På ejendommens nordvestlige side ligger der en ugenert gårdhave med anneks samt et redskabsskur med plads til opmagasinering. I forbindelse med overdækket indgangsparti er der et opbevaringsrum med plads til køleskab mv..
Indvendig er villaen gennemført, med rigeligt af plads til udfoldelser. Villaens i alt 153 m2 store boligareal dækker over en rummelig entre - Badeværelse med bruseniche - Soveværelse med udgang til ugeneret terrasse - Værelse/kontor - Rummelig stue kombineret med spisestue - Hygge stue med brændeovn, udgang til overdækket terrasse samt udsigt ud over den velholdte have - Køkken der er placeret i forlængelse med spisepladsen - Bryggers med udgang til den nordvestvendte gårdhave - 2 rummelige værelser med skabsplads - Badeværelse med brusekabine.
En fantastisk ejendom, med mange solkroge, i hjertet af Østerby.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Oddevænget 9, Skagen
Sag: 15611106

Boligareal m2132
Udhus m212
Garage areal m230
Bebygget areal m2 153
Grundareal m2 663
Etager1
Antal værelser4
Antal stuer2
Byggeår1986
Energiklasse

Boligen er set gange3537

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Oddevænget 9, Skagen - 15611106

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Kappelborgvej 17
Skagen
Kontantpris5.295.000
Boligareal m2173
Fyrvej 13
Skagen
Kontantpris5.500.000
Boligareal m2173
Sct. Clemens Vej 22
Skagen
Kontantpris4.945.000
Boligareal m2178
Søndermarken 2, Gl. Skagen
Skagen
Kontantpris5.295.000
Boligareal m2171
Søndermarken 5, Gl. Skagen
Skagen
Kontantpris5.375.000
Boligareal m2142