menu

Midt i Skagen centrum, lidt gemt af vejen, ligger den hyggelige ejerlejlighed.

Ejendommen hvor lejligheden er beliggende i, er opført i år 1900 og rumme 110 m² boligareal, hertil er der egen lille terrasse og egen parkeringsplads lige udenfor døren.
Fra ejerlejligheden er der ikke lang til noget, om det er, Skagen Kulturhus, som indeholder Bio, koncertsal, restaurant samt Bibliotek, eller gågaden, hvor specialbutikkerne, restauranterne og indkøb findes. Her kan ungerne selv smutte på legepladsen og skaterbanen som ligger indenfor 100 m.
Skagen Havn hvor de røde pakhuse med de hyggelige fiskerestauranter, den gode og afslappede stemning indbyder til nogle hyggelige timer, ligger indenfor gåafstand.

Lejligheden som har 110 m² boligareal er indrettet med: 2 store soveværelser med skabe og begge med udgange - Stort køkken med fin spiseplads og ovenlysvindue - Mellemgang - Stort badeværelse med bruseniche, toilet og arrangement med vask og vaskemaskine - Skøn lys stue med fin spiseplads og god plads til hygge i de bløde sofaer.

Med denne lejlighed, har man en super beliggenhed midt i byen men alligevel tilbagetrukket fra gågaden og sommermusikken.
Til ejerlejligheden hører der en parkeringsplads.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Nørreled 6, Skagen
Sag: 15612344

Kontantpris 2.295.000
Ejerudgifter pr. mdr2.766
Boligareal m2110
Etager1
Antal værelser2
Antal stuer1
Byggeår1900
Ombygget2002
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter13.108 / 10.365
Udbetaling115.000
Ejerudgifter pr. mdr2.766

Boligen er set gange4349

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Nørreled 6, Skagen - 15612344

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Højensvej 30D, Gl. Skagen
Skagen
Kontantpris2.450.000
Boligareal m2100