menu

Charmerende ferielejlighed med fantastisk beliggenhed

Forestil dig en ferielejlighed, hvor hver dag byder på en ny mulighed for at opleve naturens skønhed og ro lige udenfor din dør. Denne drøm bliver til virkelighed med denne unikke ferielejlighed på Højengran, beliggende på første sal med terrasser mod nord og syd. Med sin privilegerede placering er ferielejlighed et sandt paradis for dem, der værdsætter nærheden til både stranden og Skagen Klitplantage samt de idylliske omgivelser i Gl. Skagen. Bygget i 1985, har denne velholdte ferielejlighed alt hvad du behøver for at skabe et hyggeligt hjem. Boligen er smart indrettet med et samlet boligareal på 60 kvadratmeter, der udnytter hver kvadratmeter optimalt. Fra den indbydende entre åbner rummet sig op til en lys stue og køkken i ét - det perfekte samlingspunkt for familie og venner. Stort vinduesparti mod syd sikrer et godt lysindfald og giver adgang til lejlighedens terrasse, hvor du kan nyde solen det meste af dagen i fredelige omgivelser. Lejligheden byder også på et moderne badeværelse med bruseniche. Adgang til første sal sker fra entreen, hvor du finder soveværelset udstyret med en praktisk skabsvæg. Dette rum er dit private fristed efter en lang dag - her kan du virkelig slappe af og genoplade batterierne. Udenfor døren venter eventyret; uanset om du foretrækker lange gåture langs stranden, cykelture gennem Skagen Klitplantage eller vil nyde solnedgangen fra Sømærket eller solnedgangspladsen i Gl. Skagen, så ligger alt dette indenfor kort afstand fra din nye adresse. Hertil hører eget udhus indbygget under den store svalegang/ terrasse mod nord hvor solnedgangen kan nydes. Med egen parkeringsplads bliver det ikke nemmere at planlægge ture ud i det blå eller besøge byens mange attraktioner - herunder den charmerende havn som også nemt kan nås på kort tid. Denne ferielejlighed repræsenterer en sjældent udbudt chance for at erhverve sig mere end blot en bolig; det er muligheden for at leve livet fuldt ud omringet af natur og kulturhistorie i hjertet af Gl. Skagen.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Flagbakkevej 26, 1. 27., Gl. Skagen, Skagen
Sag: 15612401

Kontantpris 1.775.000
Ejerudgifter pr. mdr1.329
Boligareal m260
Udhus m22
Etager2
Antal værelser1
Antal stuer1
Byggeår1985
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter10.156 / 8.030
Udbetaling90.000
Ejerudgifter pr. mdr1.329

Boligen er set gange1980

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Flagbakkevej 26, 1. 27., Gl. Skagen, Skagen - 15612401

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Doggerbanke 39B
Skagen
Kontantpris1.745.000
Boligareal m2111