menu

Hyggeligt og godt beliggende Kalmarhus

Dette hyggelige Kalmarhus fremstår i super god vedligeholdt stand på en 825 m² stor grund med kig til den enorme sandklit Råbjerg Mile og kort afstand til den skønne sandstrand hvor man kan køre i bil, forinden man ramme stranden og hvor asfalten slutter findes det hyggelige spisested Isbunkeren.
Sommerhuset er opført i 1976 og stilen fra dengang er bevaret i form af de gule skabslåger i køkken og værelser - Det gør det vildt hyggeligt især når standen er godt bevaret.
Sommerhuset har et boligareal på 76 rummelige m² + 14 m² overdækket terrasse/ indgangsparti og indeholder: Entre med klinker på gulv og plads til overtøj - Soveværelse med indbygget skabe - Badeværelse med bruseniche og plads til vaskemaskine - Depotrum med tørretumbler - Lækker lys stue med gennemgåen lys fra glasfacade mod syd og store vinduer mod nord samt loft til kip gør rummet luftigt - Køkken i forbindelse med spiseplads hvor der er skøn udsigt til klitter og den store Vagtbakke - 2 fine værelser med skabe.
Kandestederne er omgivet af flot natur i form af uspoleret klitlandsskab, Råbjerg Mile samt åbne vider hvor et rigt dyreliv boltre sig. Foruden den flotte natur omkring Kandestederne er der ca. 15 km. ind til det livrige Skagen hvor lysten til shopping, madglæde eller lysten til at kigge på store sejlbåde kan slippe løs.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Slettevej 3, Kandestederne, Skagen
Sag: 15612327

Kontantpris 1.895.000
Ejerudgifter pr. mdr1.048
Boligareal m276
Bebygget areal m2 90
Grundareal m2 825
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår1976
Ombygget1986

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter11.067 / 8.714
Udbetaling95.000
Ejerudgifter pr. mdr1.048

Boligen er set gange3506

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Slettevej 3, Kandestederne, Skagen - 15612327

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Solbakken 29, Kandestederne
Skagen
Kontantpris1.995.000
Boligareal m281