menu

Drømmevilla med havudsigt og historisk charme

Forestil dig en ejendom, hvor hver dag byder på betagende udsigter over havet og fredede naturområder, samtidig med at du nyder komforten i et hjem, der venter på at blive præget af dine personlige valg. Denne villa fra 1988, beliggende på en generøs grund på 749 m², tilbyder netop dette - en unik mulighed for at skabe dit drømmehjem.
Når du træder ind i den lyse hall med loft til kip, mødes du straks af et imponerende lysindfald, der leder dig videre ind i husets hjerte. Fra hallen er der adgang til badeværelse udstyret med bruseniche og behagelig gulvvarme samt et soveværelse hvor morgensolen og havudsigten kan nydes fra sengen. Køkkenet er husets juvel med sin karnap, hvorfra udsigten til skibene og de fredede områder ved Kongevillaen kan tages ind over morgenkaffen. Stueetagen fuldendes af en kombineret stue og spiseplads, centralt placeret omkring en hyggelig pejs. Fra stuen er der direkte adgang til haven og sydvendte terrasse - det perfekte sted for sommeraftener under åben himmel.
På første sal åbner sig endnu flere rum med fantastiske udsigter. Et lyst repos giver plads til hjemmekontor eller læsekrog med panoramaudsigt over havnen og naturen. To velproportionerede værelser byder på komfortable private rum for familie eller gæster, begge med spektakulær udsigt; det ene mod Den Tilsandede Kirke og det andet mod havneindsejlingen.
Selvom ejendommen har været vedligeholdt siden dens opførsel i 1988, præsenterer den nu en sjælden chance for at foretage renoveringer efter eget ønske. Med flere solrige terrasser rundt om huset er der rig mulighed for at nyde udendørslivet i fulde drag - hvad enten det er roen eller socialisering der søges.
Beliggende nær Kongevillaen tilbyder denne ejendom nem adgang til smukke cykel- og vandreruter samt børnevenlige badestrande.
Det er kort sagt den ideelle ramme om familieliv eller feriedrømme i harmoni med naturen.
Denne villa repræsenterer mere end bare bolig; den tilbyder en livsstil præget af naturidyl, historisk charme og ubegrænsede muligheder for personliggørelse.
Grib chancen for at gøre denne perle ved havet til dit næste hjem.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Fredensklit 3, Skagen
Sag: 15612289

Kontantpris 5.995.000
Ejerudgifter pr. mdr4.785
Boligareal m2130
Carport areal m233
Bebygget areal m2 86
Grundareal m2 749
Etager2
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår1988
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter33.922 / 26.827
Udbetaling300.000
Ejerudgifter pr. mdr4.785

Boligen er set gange4982

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Fredensklit 3, Skagen - 15612289

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Ferslevsvej 24
Skagen
Kontantpris5.695.000
Boligareal m2202