menu

Charmerende fritidsbolig med havudsigt, historisk sjæl og grund direkte til stranden

Her er muligheden for at erhverve et sandt fristed, hvor hele familien kan være.Forestil dig et sommerhus med privat adgang til fantastisk og børnevenlig sandstrand beliggende få hundrede meter fra huset, og omkranset af ubeskrivelig skøn og vild natur, egen skov og stor dejlig græsplæne ned mod klitterne og stranden, og ikke mindst godt gemt væk helt ugenert fra naboerne på privat vej. Huset ligger 20 min kørsel syd for Skagen og 5 min kørsel til indkøbsmuligheder i Ålbæk.Velkommen til denne enestående fritidsbolig på Alkevej 18, en sand perle med charme, komfort og naturskøn beliggenhed.Huset med navnet Søbæk er bygget i 1946 og er løbende moderniseret med respekt for husets oprindelige ånd. I slutningen af 1990erne blev der udført en gennemgribende renovering af huset. Det har været i samme families eje gennem alle årene, men er nu klar til at blive rammen om nye familiehistorier.Hjemmets hjerte er uden tvivl den kombinerede køkken- og spisestue, hvor synlige bjælker og klinkegulv danner rammen om familiens samlinger. Det funktionelle Svane Køkken med gaskomfur er fra 2008. Fra spisepladsen er der udsigt over klitterne gennem dobbelt franske glasdøre. Disse fører ud til den charmerende udestue med brændeovn, der kan nydes selv på kolde vinteraftener. Herfra er der udgang til haven og havet tæt på. I den anden ende af køkken- og spisestuen, findes 2 værelser, som i dag fungerer som kontor og gæsteværelse. I entreen findes trappen til første sal.I stueplan findes der også et stort bryggers med grovkøkken, vaskefaciliteter, vinkælder og nyere varmepumpe med fjernstyring. Herfra er der adgang til det store badeværelse med både karbad og bruseniche samt behagelig gulvvarme under de klassiske klinker. Fra bryggerset er der også direkte adgang til stort værksted med adgang til mindre toilet med bruseniche, samt stort loftsrum med synlige bjælker og højt til loftet, som eventuelt kan renoveres og udnyttes til et dejligt hobbyrum. Fra værkstedet er der også en udgang til den store græsplæne, og ved siden af værkstedet findes stor lækker garage med støbt gulv og aflåselig port.På første sal finder I 4 rummelige værelser med indbyggede skabe og betagende udsigter over haven, klitterne og vandet - det perfekte sted at vågne op til solopgangen. Et ekstra toilet øger hjemmets funktionalitet for familie og gæster.Udenfor åbenbarer ejendommen sig som et sandt paradis. Den vilde have omkring huset inkluderer stor flot græsplæne og terrassearealer mod sydøst, alt sammen omkranset af den imponerende naturgrund fra bakken ned til strandlavningen. Mod vest findes et skønt gårdhavemiljø med muret pejs til grill-aftener og bålhygge, i læ fra vind og omkranset af skoven, hvorfra aftensolen kan nydes.

Gå ikke glip af chancen for at realisere din sommerhusdrøm i hjertet af det nordjyske!

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Alkevej 18, Klitlund, Ålbæk
Sag: 15612490

Kontantpris 3.295.000
Ejerudgifter pr. mdr2.817
Boligareal m2127
Udhus m210
Carport areal m248
Bebygget areal m2 165
Grundareal m2 3067
Etager2
Antal værelser6
Antal stuer1
Byggeår1946
Ombygget1978

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter18.789 / 14.792
Udbetaling165.000
Ejerudgifter pr. mdr2.817

Boligen er set gange965

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Alkevej 18, Klitlund, Ålbæk - 15612490

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau