menu

I SKAGEN CENTRUM, GEMT VÆK FRA GÅGADEN

Ligger denne hyggelige ejerlejlighed som i dag rummer en bolig på 66 m² og et erhvervsareal på 98 m² (som kan ændres til bolig)
Ejendommen hvor lejligheden er beliggende i, er opført i 1930 og ombygget i 2001 og er en del af en hyggelig og velfungerende ejerforening som består af 3 ejerlejligheder. Der er gode parkeringsforhold og super fine ugenerede terrasser/ gårdhave til boligen.
Fra ejerlejligheden er der ikke lang til noget, om det er, Skagen Kulturhus, som indeholder Bio, koncertsal, restaurant samt Bibliotek, eller gågaden som ligger lige udenfor døren, hvor specialbutikkerne, restauranterne og indkøb findes. Børnene kan selv smutte på legepladsen og skaterbanen som ligger indenfor 250 m.
Skagen Havn hvor de røde pakhuse med de hyggelige fiskerestauranter, den gode og afslappede stemning indbyder til nogle hyggelige timer, ligger ligeledes indenfor gåafstand.
Ejendommen er indrettet med klinik i stueplan, der indeholder: Vindfang med klinkegulv - Toilet - Stort træningslokale - 2 gode behandlerrum - Køkken. Der er udgang til gårdhave fra det ene behandlerrum. Kan anvendes til andet formål.
På bagsiden af bygningen er der en udvendig trappe til overetagen som er indrettet med 66 m² hyggelig bolig: Fordelingsgang med indskudte alkover - 2 soveværelser med plads til dobbelt seng - Badeværelse med bruseniche - Kombineret køkken med spiseplads og opholdsstue.

Køber kan evt. bruge den ene del selv og udleje den anden???
Ejerlejligheden fremstår særdeles velholdt.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Sct. Laurentii Vej 78C, Skagen
Sag: 15612363

Kontantpris 4.445.000
Ejerudgifter pr. mdr2.781
Boligareal m2166
Etager2
Antal værelser4
Antal stuer2
Byggeår1930
Ombygget2001
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter25.257 / 19.975
Udbetaling225.000
Ejerudgifter pr. mdr2.781

Boligen er set gange1673

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Sct. Laurentii Vej 78C, Skagen - 15612363

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau