menu

Lille Skagen - Skagenstemning ned til fingerspidsen

Nu har du chancen for at få fingrene i en lækker bolig opført i 2022 med en god beliggenhed i eftertragtede Lille Skagen, der består af 85 grunde med både helårs- og fritidsboliger.

Er du til ren hygge og afslapning skal du besøge denne perle i Lille Skagen - Det hyggelige Skagenshus der sammen med anneks og carport bygningerne danner rammen om en helt igennem lækker gårdhave med flere gode terrasse arealer og 2 mindre græsarealer. Ikke bare boligen og udearealerne er super gennemført i lækre materialer men også det selvstændige hyggelige anneks og carporten som er ekstra lang er gennemført.

Den nye bydel, Lille Skagen, som er med inspiration fra Østerby og Vesterby, har man formået at få vejsystemet til at sno sig rundt i området og med torvet som midtpunkt, hvor der kan hygges med beboerne i området.

Dette smagfulde Skagenshus er med gulvvarme og er smagfuldt indrettet både ude og inde og indeholder: Entre med garderobe - Badeværelse med bruseniche - Bryggers med teknik, bord med vask og vaskemaskine og tørretumbler - Soveværelse med indbygget skabsvæg - Stor kombineret spise og opholdsstue med åben forbindelse til lækkert køkken samt udgang til den helt fantastiske gårdhave - Stort værelse.
Det super hyggelige anneks rummer: Stort rum med loft til kip, udgang til gårdhaven, the køkken og badeværelse.

Yderligere er der en 8 meter lang carport med ca. 7 m² isoleret udhus i forlængelse med varmepumpe og udendørs vandhane.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Lille Skagen 56, Skagen
Sag: 15612316

Kontantpris 4.395.000
Ejerudgifter pr. mdr1.891
Boligareal m2127
Carport areal m239
Bebygget areal m2 99
Grundareal m2 520
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår2021
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter24.995 / 19.767
Udbetaling220.000
Ejerudgifter pr. mdr1.891

Boligen er set gange2786

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Lille Skagen 56, Skagen - 15612316

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Ole Møllers Vej 9
Skagen
Kontantpris4.795.000
Boligareal m280
Jens Winthers Vej 4, Østerby
Skagen
Kontantpris4.250.000
Boligareal m2169