menu

Byg Dit Drømmehus i Skagens Hjerte – Eksklusiv grund med mange muligheder

Drømmer du om at skabe dit eget Skagenshus i hjertet af en af Danmarks mest charmerende byer? Nu har du muligheden! Denne spændende grund ligger centralt placeret i Skagen, blot 350 meter fra den livlige gågade, hvor du finder alt, hvad hjertet kan begære af stemningsfulde caféer, eksklusive butikker og det autentiske havnemiljø med de ikoniske Pakhuse på Skagen Havn.

Forestil dig at kunne hoppe på cyklen og på kun 5 minutter nå flere af områdets mest børnevenlige badestrande. Uanset om du foretrækker Damstederne ved Kongevillaen eller Sønderstrand ved Vippefyret, kan du nyde de endeløse sandstrande og den friske havluft - helt op til Grenens spids.

Grunden er på 260 m² og rummer en 40 m² bygning, der er klar til nedrivning. Her kan du opføre dit drømmehus i ægte Skagen-stil, med alle moderne bekvemmeligheder. Bebyggelsen skal overholde BR18-reglerne og godkendes af Frederikshavn Kommune.

Grib chancen for at bo midt i Skagens pulserende liv og kontakt SKAGEN Mægleren for mere information om denne unikke mulighed!

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Alba Schwartz Vej 10, Skagen
Sag: 15612474

Kontantpris 1.550.000
Ejerudgifter pr. mdr386
Grundareal m2 260

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter10.186 / 7.817
Udbetaling80.000
Ejerudgifter pr. mdr386

Boligen er set gange960

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Alba Schwartz Vej 10, Skagen - 15612474

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau