menu

Skøn indflytningsklar villa tæt på natur og strand.

Forestil dig en bolig, hvor hver detalje er nøje udvalgt for at skabe et hjem fuld af varme, komfort og stil. Denne imponerende villa på 187 m², bygget i 1976, er netop sådan et sted. Beliggende i et roligt område tæt på både natur, strand og indkøbsmuligheder, tilbyder denne ejendom den perfekte balance mellem afslapning og bekvemmelighed.
Træd indenfor i det rummelige bryggers udstyret med naturgasfyr samt hævet vaskemaskine og tørretumbler. Her er også plads til opbevaring eller en praktisk arbejdsstation. Det elegante Unoform køkken åbner op mod spisepladsen og fører videre ud til den overdækkede aften terrasse - ideelt for middage under åben himmel eller hyggelige aftener med familien.
Stueområdet er hjertet af hjemmet med sit lækre lysindfald fra den grundmurede tilbygning med brændeovn, loft til kip og direkte adgang til sydvestvendt gårdhave. Denne åbne planløsning forbinder smukt de forskellige opholdsrum og skaber en følelse af rummelighed og sammenhæng.
På stueetagen finder du desuden værelse, flot forgang med trappe til første sal samt et nydeligt badeværelse udstyret med bruseniche med glaslåger, håndklædetørre, væghængt toilet og gulvvarme for ekstra komfort.
Første sal byder på yderligere livsrum inklusive et multirum - perfekt som kontor eller legerum. Derudover findes her to velproportionerede soveværelser; det ene mod syd samt et master bedroom komplet med skydedørsskabe og adgang til svalegang mod nord med flot udsigt over klitterne. Et nyt badeværelse fuldender denne etage.
Udenfor venter endnu flere faciliteter: En carport med praktisk overdækning fører direkte ind i huset samt et skur for ekstra opbevaringsplads. Ejendommen har også en lille gæstehytte - ideel for som hobbyrum.
Den velanlagte have inviterer til både leg og afslapning i de mange hyggelige kroge rundt omkring huset, inklusive en fin ugeneret gårdhave samt en delvis overdækket terrasse mod syd - perfekt for at nyde solens stråler eller finde skygge på varme dage.
Denne villa repræsenterer en sjælden mulighed for at erhverve sig ikke blot et hus, men et sandt hjem fyldt med karakter, moderne faciliteter og ubegrænset potentiale for familielivets glade stunder.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Viking Banke 27, Skagen
Sag: 15612444

Boligareal m2187
Udhus m28
Carport areal m237
Bebygget areal m2 117
Grundareal m2 750
Etager2
Antal værelser4
Antal stuer1
Byggeår1976
Ombygget2001
Energiklasse

Boligen er set gange651

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Viking Banke 27, Skagen - 15612444

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Danevej 42
Skagen
Kontantpris1.975.000
Boligareal m2123
Dr. Alexandrines Vej 21
Skagen
Kontantpris2.295.000
Boligareal m2116