menu

Drømmebolig med udsigt: Penthouse i hjertet af byen

Forestil dig en bolig, hvor hver detalje emmer af luksus og komfort, hvor dagslyset flommer ind gennem store vinduer, og hvor aftenerne kan nydes på ikke bare én, men to tagterrasser med betagende udsigter.
Velkommen til denne enestående penthouse lejlighed, der ikke blot er din næste bolig, men dit næste hjem/ feriebolig. Med sine imponerende 287 m² fordelt på stueplan og etage ovenfor byder denne ejendom fra 1905 på rummelighed og charme i særklasse.
To store værelser sikrer god plads til både privatliv og gæster. Derudover er der intet mindre end et master bedroom med eget badeværelse, der giver dig følelsen af at bo på et luksushotel - hver dag. Forestil dig at vågne op til den blide morgenbrise med døren stående på klem til den store sydøst vendte tagterrasse med udsigt over lystbådehavnen; det er virkeligheden her. Aktivitetsrummet med alkove inviterer til hygge og samvær. Her kan du indrette et spillehjørne eller måske dit eget lille bibliotek. Badeværelset er en historie for sig selv; smukt designet med karbad som centrum samt moderne faciliteter såsom vaskemaskine og tørretumbler gemt elegant væk i forummet. Køkkenet er hjertet i enhver bolig, og her vil dit hjerte slå ekstra slag. Kombinationen af køkken-stue-spiseplads skaber et åbent rumkoncept, der indbyder til både madlavningens kunstneriske processer samt de lange middage med familie og venner. Køkkenets spændende detaljer vil inspirere enhver kok - amatør som professionel - mens det hyggelige stueareal bliver det naturlige samlingspunkt for alle hjemmets beboere. Fra stuen har du direkte udgang til aftenterrassen mod nordvest - det perfekte sted at nyde solnedgangen over byens røde tage. Indgangspartiet i stueplan byder velkommen med egen for terrasse samt hall der skiller sig ud ved sin gode opbevaringsmuligheder.
Uanset om du drømmer om at nyde solskinnet på din private sydvendte terrasse med den flotte udsigt over lystbådhavnen eller foretrækker den mere afskærmede nordlige terrasse med sin unikke udsigt over byens røde tegltage, så lever denne penthouse op til dine ønsker - plus meget mere.
Med parkeringsplads inkluderet slipper du for besværet ved at finde parkering i byen. Dette hjem repræsenterer en sjælden mulighed for at erhverve sig noget helt specielt; en bolig hvor hvert øjeblik føles som et privilegium.
Grib chancen for at gøre denne drømmebolig til din virkelighed - Kontakt SKAGEN Mægleren for fremvisning.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Chr. Bruuns Vej 6, Skagen
Sag: 15612395

Kontantpris 9.995.000
Ejerudgifter pr. mdr7.894
Boligareal m2287
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer2
Byggeår1905
Ombygget2013
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter56.858 / 44.971
Udbetaling500.000
Ejerudgifter pr. mdr7.894

Boligen er set gange3415

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Chr. Bruuns Vej 6, Skagen - 15612395

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau