menu

Charmerende villa tæt på Skagen centrum.

Forestil dig et hjem, hvor historiens sus møder moderne komfort, og hvor hver dag byder på en ny mulighed for at udforske de naturskønne omgivelser.
Denne charmerende villa fra 1943, beliggende kun en kort gåtur fra Skagen centrum, havnen og Sønderstrand, tilbyder netop dette.
Med sine 112 m² boligareal fordelt over to etager er dette hus det perfekte valg for familien, der drømmer om at kombinere bylivets bekvemmeligheder med naturens ro.

Når du træder ind i entreen, vil du straks mærke den hyggelige atmosfære, som kendetegner hele ejendommen. Fra entreen er der indgang til badeværelse, samt til husets hjerte: et rummeligt køkken-alrum i åben forbindelse med stuen. Her kan familien samles om måltiderne og hyggelige stunder ved brændeovnen, i forlængelse af stuen er der udgang til den lyse udestue - et ideelt sted til
afslapning året rundt. Gennemgangsværelset som er med køjer, giver adgang et praktisk depotrum, som giver ekstra opbevaringsmuligheder yderligere er der fint soveværelse.
På første sal finder du en veludnyttet repos, der fungerer som bindeled mellem to soveværelser. Hvert værelse har sin egen unikke charme og inviterer til personlig indretning.

Udenfor venter en velholdt have, der er nem at vedligeholde, terrasser og hyggekrog som giver rig mulighed for både leg og afslapning under åben himmel.
En carport samt gode parkeringsmuligheder gør det let for både familie og gæster at komme til og fra ejendommen yderligere er der en annekshytte med plads til overnattende sommergæster.
Beliggenheden kunne ikke være bedre for dem, der ønsker det bedste fra to verdener: Freden ved at bo lidt væk fra byen samtidig med nem adgang til alt hvad hjertet begærer af kulturelle oplevelser, shoppingmuligheder samt café- og restaurantbesøg i Skagen centrum - alt sammen indenfor blot fjorten minutters gang.
Denne villa indbyder til hyggelige vinteraftener ved brændeovnen eller solrige dage i haven.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Mosegårdsvej 15, Skagen
Sag: 15612385

Kontantpris 2.695.000
Ejerudgifter pr. mdr2.074
Boligareal m2112
Carport areal m228
Bebygget areal m2 99
Grundareal m2 485
Etager2
Antal værelser4
Antal stuer1
Byggeår1943
Ombygget1996
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter15.406 / 12.183
Udbetaling135.000
Ejerudgifter pr. mdr2.074

Boligen er set gange1344

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Mosegårdsvej 15, Skagen - 15612385

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Viking Banke 49
Skagen
Kontantpris2.695.000
Boligareal m2113
Dr. Alexandrines Vej 21
Skagen
Kontantpris2.295.000
Boligareal m2116