menu

Velbeliggende med udsigt til Det Hvide Fyr, klitterne og havet

Velbeliggende med udsigt til Det Hvide Fyr, klitterne og havet

I Skagens østlige bydel finder man denne flotte ejendom hvor man vil få en beliggenhed lidt udover det sædvanlige - her er der uspoleret udsigt til Det Hvide Fyr, klitterne og naturen op mod Grenen samt udsigt til havet ved Sønderstrand og toppen af Vippefyret. Med denne skønne beliggende er man i ganske kort afstand til den gamle bydel Østerby, kendetegnet ved Vippefyret ved Sønderstrand, Brøndums Hotel, Michael og Anne Anchers Have og de små hyggelige veje med de gamle karakteristiske fiskerhuse. Dermed befinder man sig i det attraktive miljø, der rummer en stor del af byens historie med Skagensmalerne. Yderligere er der kun ca. 700 m til Skagen centrum som byder på hyggelige specialforretninger, restauranter, cafeer og dagligvarebutikker.


Dette flotte Skagenshus, som er indrettet med 2 enheder, har en perfekt beliggenhed tæt på den skønne Sønderstrand, Vippefyret, Det Hvide Fyr samt med flot udsigt til vandet og den rå natur mod Grenen. Skagenshuset indeholder en underetagelejlighed med gulvvarme: Entre med vaskemaskine og tørretumbler - Vinkel stue med udgang til terrasse og haven - Køkken - 2 fine soveværelser med skabe - Badeværelse med bruseniche.
Stueplan med gulvvarme indeholder: Entre med garderobe - Lækkert alrum med trappe til første sal, indmuret pejs med det smukkeste malet motiv samt udgang til stor terrasse med fint kig til Det Hvide Fyr - Hyggeligt og lækkert køkken - Badeværelse med bruseniche - Gang med skabe og vinkøleskab - Soveværelse med skabe - Wellness rum med spabad og sauna.
Første salen indeholder: Hyggestue med udgang til stor altan mod øst samt hyggelig altankvist begge med den smukkeste udsigt over den rå natur mod Grenen og vandet ved Sønderstrand - Badeværelse med bruseniche - 2 værelser med kig ind over byen og med Krydstogtskibene i baggrunden.
Yderligere er der skøn ugeneret gårdhave mod sydvest samt garage med el port og udhus i forlængelse - hertil er der rig mulighed for at parkere på grunden som rummer 4-5 pladser.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Oddevej 47, Østerby, Skagen
Sag: 15612342

Kontantpris 6.500.000
Ejerudgifter pr. mdr5.250
Boligareal m2192
Kælderareal m274
Udhus m225
Garage areal m230
Bebygget areal m2 74
Grundareal m2 620
Etager3
Antal værelser5
Antal stuer3
Byggeår1939
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter36.990 / 29.256
Udbetaling325.000
Ejerudgifter pr. mdr5.250

Boligen er set gange2378

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Oddevej 47, Østerby, Skagen - 15612342

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Brøndumsvej 3
Skagen
Kontantpris6.995.000
Boligareal m2122