menu

Charmerende villa med historisk sjæl og moderne komfort i hjertet af Skagen

Forestil dig en ejendom, hvor klassisk charme møder moderne bekvemmeligheder. Denne villa, bygget i 1944, beliggende tæt på både indkøbsmuligheder og det hyggelige Skagen Bryghus, tilbyder netop dette. Med sine 86 m² boligareal i stueplan plus en rummelig kælder på yderligere 80 m², er her tale om et hjem der kombinerer historisk æstetik med nutidens behov for komfort og funktionalitet.
I stueplan bydes du velkommen i en entré med elegant egetræs parketgulv og dekorativ stuk i loftet, som straks sætter tonen for resten af hjemmet. Køkkenet inviterer til kulinariske udfoldelser og har direkte nedgang til kælderen. Et praktisk gæstetoilet samt to hyggelige opholdsstuer - den ene med udgang til en sydvestvendt altan - fuldender denne etage sammen med et værelse og soveværelse begge udstyret med skabe.
Kælderen overrasker positivt med sin gode stand og højde. Her finder du alt fra et moderne badeværelse udstyret med el-gulvvarme, bruseniche og væghængt toilet til et rummeligt bryggers/vaskerum. Derudover byder kælderen på endnu et godt værelse samt soveværelse begge med trægulve og pudset vægge hvilket giver rummene karakter og varme.
Udenfor er grunden på 523 m² nem at vedligeholde takket være den flotte have anlagt i herregårdssten samt den lille grønne plæne der indbyder til leg eller afslapning under åben himmel. Ejendommen inkluderer også en stor flisebelagt parkering/hyggeområde mod syd hvilket gør det nemt at arrangere sociale sammenkomster eller nyde solnedgangen efter en lang dag.
Beliggenheden kunne ikke være mere ideel for dem der ønsker at opleve det bedste af Skagen. Området byder på alt fra maleriske gåture langs havnen til cykelture gennem de ikoniske veje med de gule huse mod nogle af regionens smukkeste strande kun få minutter væk. Uanset om du drømmer om rolige dage ved vandet eller kulturelle eventyr blandt lokale seværdigheder giver denne villa adgang til det hele lige uden for din dør.
Denne villa repræsenterer således en sjælden mulighed for at erhverve sig ikke blot et hus men et hjem fyldt med sjæl, historie og moderniserede faciliteter perfekt placeret i hjertet af Skagens betagende landskab.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Sct. Clemens Vej 44, Skagen
Sag: 15612339

Kontantpris 2.995.000
Ejerudgifter pr. mdr2.454
Boligareal m286
Kælderareal m280
Bebygget areal m2 80
Grundareal m2 523
Etager2
Antal værelser3
Antal stuer2
Byggeår1944
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter17.090 / 13.515
Udbetaling150.000
Ejerudgifter pr. mdr2.454

Boligen er set gange1061

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Sct. Clemens Vej 44, Skagen - 15612339

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Viking Banke 49
Skagen
Kontantpris2.695.000
Boligareal m2113
Buttervej 6
Skagen
Kontantpris3.475.000
Boligareal m2192
Mosegårdsvej 15
Skagen
Kontantpris2.695.000
Boligareal m2112