menu

Unikt sommerhus med skønne detaljer i Kandestederne

Sommerhuset hvor alt er tænkt ned i mindste detalje udbydes nu til salg - Dødningebakken 33 i Kandestederne putter sig ind i naturen med støbte ugeneret terrasser på nord og syd siden af huset hvilket placere huset ned i klitterne med det smukke levende Sedum tag og facader af cedertræ.
Dette unikke sommerhus er opført i kvalitetsmaterialer helt fra udvendige stødte beton terrasser, støbte støttemurer med lodret forskalling, Dræn til faskine, Jordvarme, skydedøre, vinduer og døre i mahogni, hertil er alle dørpartier med udvendige skydepartier. Yderligere er sommerhuset monteret med Rytterlys i stue/køkken, ydervægge er med cedertræsbeklædning og taget er Sedum tag med vandingsanlæg.

Kvalitetssommerhuset som er opført i 2011 fremstår lige til at tage i brug og indeholder: Entre med garderobe - Mellemgang med skabe - Værelse med skabe og udgang - Gæstebadeværelse med bruseniche - Soveværelse med skabe og udgang - Fantastisk hjerterum med spiseplads, stue og HTH køkken, brændeovn og skønt lysindfald fra de store skydedørspartier mod nord og syd samt rytterlyset i kippen - Fra stuen er der endvidere skydedør til sydvendt overdækket terrasse - Soveværelse med skabe og udgang til skøn morgenterrasse - Lækkert badeværelse med bruseniche, vaskemaskine og udgang til morgenterrasse.
Sommerhuset opvarmes via gulvvarme som forsynes med varme fra jordvarmeanlæg.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Dødningebakken 33, Kandestederne, Skagen
Sag: 15612324

Boligareal m2120
Bebygget areal m2 120
Grundareal m2 2510
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår2011

Boligen er set gange6535

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Dødningebakken 33, Kandestederne, Skagen - 15612324

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Klithedevej 23
Skagen
Kontantpris3.295.000
Boligareal m270