menu

Skønt sommerhus med havkig og bæk i haven

Lækkert nyopført sommerhus med havkig i 1,5 klitrække fra skøn børnevenlig badestrand.
Sommerhuset, som er opført i kvalitetsmaterialer, er isoleret med 270 mm i vægge, 400 mm i loft og 300 mm i gulv, samt tre lags træ alu vinduer og opvarmes med luft til vand varmepumpe via gulvvarme i hele sommerhuset.
Sommerhuset er beliggende på en 3.051 m² stor naturgrund med åløb i skellet mod syd og skøn udsigt til klitlandskab og med havkig i en slugt i mellem klitterne.

Sommerhuset, som er på 150 m² + 51 m² lækker sydvendt overdækket terrasse med havkig, indeholder: Bryggers med bord og vask samt skydedørsskabe med al teknik og vaskesøjle - Stort lækkert køkken med havkig og i åbenforbindelse med spiseplads og stue i et med fantastisk lysindfald, havkig og udgang til stor overdækket terrasse direkte mod syd - 2 fine værelser mod nord med skab - Soveværelse med skab og udgang til morgenterrasse og flot kig direkte ud i klitterne - Mellemgang - Gæstebadeværelse med bruseniche - 2 værelser med skab - Badeværelse med bruseniche, hjørnespa og udgang til overdækket sydvendt terrasse med udebruser.
Ud af de 51 m² overdækket terrasse udgør et skur de 8 m².

Den store delvist overdækkede terrasse mod syd danner rammen om et lækkert idyllisk udeliv med å én, der løber ned mod havet, samt den flisebelagte sti der fører op til plateau, hvor der er forberedt til udendørs spabad med rigtig fin udsigt til klitlandskabet og havet.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Ålbækvej 62, Ålbæk
Sag: 15612210

Boligareal m2150
Bebygget areal m2 150
Grundareal m2 3051
Etager1
Antal værelser5
Antal stuer1
Byggeår2022

Boligen er set gange8488

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Ålbækvej 62, Ålbæk - 15612210

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau