menu

Flot Skagenshus i Østerby med udsigt til Vippefyret

I Østerby mellem de klassiske gule Skagenshuse med røde tegltage findes dette skønne Skagenshus med en sublim beliggenhed. Med mindre end et par hundrede meter til den børnevenlige badestrand Sønderstrand og Fyrbakken har man her en placering, som både er tæt på gågaden og den smukke natur på Skagen Odde. Fra husets 1. sal er der en fantastisk udsigt udover de hyggelige Skagenshuse og heden og Sønderstrands klitter, havet samt et af Skagens mest kendte vartegn, Vippefyret.
Ligeledes har man et væld af oplevelser i gåafstand fra huset, hvad end man ønsker at gå en tur langs havnen med de velkendte Pakhuse, besøge Skagen Museum eller benytte et af de mange gode spisesteder i gågaden.

Dette skønne grundmurede Skagenshus er opført i 1975 og efterfølgende gennemrenoveret og bygget til i 2013. Med loft til kip, ovenlys og lyse toner giver dette hus en god følelse af rummelighed og plads omkring sig. Der er i forbindelse med renoveringen brugt gedigne materialer, hvilket medvirker til, at det hele er yderst vedligeholdt, fremstår som nyt og klar til indflytning. I hele huset er der lagt gulvvarme, som opvarmes med fjernvarme.

Boligens 174 m² indeholder: Lys entré med direkte indgang til garage - Stort køkken-alrum med Modulia køkken, hvor man har kig til Fyrbakken samt flere udgange til sydvestvendt terrasse - Trapperum med loft til kip og udgang til sydvest terrasse - Kontor med gennemgang til gæsteafdeling - Soveværelse med skydedørsskabe og loft til kip - Badeværelse med bruseniche, to formstøbte håndvaske samt vaskesøjle - Integreret gæsteafdeling/ anneks med tekøkken, soveplads, badeværelse med bruseniche, opgang til hems med fin plads og udsigt samt udgang til hyggelig lukket vestvendt gårdhave med stor markise. 1. sal indeholder: 2 hyggelige lyse stuer, den ene mod øst med fransk altan og lækker udsigt over fredet natur, Betty Nansens villa, Fyrbakken og havet ved Sønderstrand og den anden stue med en kvist mod øst og tilhørende terrasse med en eminent udsigt. Desuden har stuen også en fransk altan mod syd, hvor der ligeledes er en fantastisk udsigt til Vippefyret og havet ved Sønderstrand. På førstesalen er der mulighed for at etablere et ekstra værelse.
Yderligere er der integreret en garage på 30 m² med klinker på gulv, fjernbetjent træport, fyrrum og indgang til husets entre.

Skagenshuset er opført på en 600 m² stor grund hvor udearealerne er delt op i henholdsvis lukket gårdhave tilhørende gæsteafdelingen og en hyggelig ugeneret have mod sydvest hvor der stort set altid vil være mulighed for at finde læ.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Fyrstuevej 12, Skagen
Sag: 15612190

Boligareal m2174
Bebygget areal m2 146
Grundareal m2 600
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer2
Byggeår1975
Ombygget2013
Energiklasse

Boligen er set gange10654

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Fyrstuevej 12, Skagen - 15612190

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Højensvej 16, Gl. Skagen
Skagen
Kontantpris8.995.000
Boligareal m2336