menu

Fantastisk naturgrund - sjældent udbudt

Lodskovvad emmer af skøn natur og midt i området finder I denne naturskønne grund på 1.342 m². Fritidsgrunden ligger på en blind vej hvor man er omgivet af smuk natur, fred og ro. I dette skønne og store somemrhusområde er der gode vandre- og cykelmuligheder, da bl. Bunken Klitplantage med Råbjerg Mile ligger indenfor rækkevidde samt den hyggelige havneby Ålbæk ligger indenfor 3 km., hvor der både er købmand, specialbutikker samt restauranter. Til Skiveren og det vilde Vesterhav er der kun 8 km samt 17 km til idylliske Skagen, hvor der er rig mulighed for kulturelle, kulinariske og seværdige oplevelser året rundt.

Grunden må bebygges med 134 m² plus udhus evt. rummende garage.

Er din drøm at bygge dit drømme sommerhus på en grund du ikke skal koncentrere dig om at holde, men kun slappe af på terrassen og kigge ud på den skønne naturgrund skal du bare ringe til SKAGEN Mægleren og hør nærmere om denne fine mulighed.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Urfuglevej 32, Ålbæk
Sag: 15611933

Grundareal m2 1342

Boligen er set gange4697

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Urfuglevej 32, Ålbæk - 15611933

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau